Canon SELPHY CP1000

Pressemelding fra Canon 16. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fotoutskrift i høy kvalitet uansett hvor du er – nye SELPHY CP1000

Canon lanserer i dag SELPHY CP1000, en ny kompakt fotoskriver for kreative fotoutskrifter i høy kvalitet, hjemme og på farten.

SELPHY CP1000 skriver ut et bilde i løpet av kun 47 sekunder1 direkte fra kameraet2, USB eller minnekort, slik at du enkelt kan bevare favorittbildene dine som flotte fotoutskrifter. SELPHY CP1000 har elegant, kompakt design med vippbar LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7"), og byr på en unik kombinasjon av brukervennlig grensesnitt og førsteklasses utskriftskvalitet. Legger du til batteripakken CP 1000 som tilleggsutstyr, har du det beste innen bærbar fotoutskrift.

Skriv ut favorittbildene dine i fyldige, klare farger

SELPHY CP1000 har avansert fargesublimeringsteknologi som gir høy utskriftskvalitet, og produserer utskrifter med høy oppløsning ved hjelp av 16,7 millioner farger. Automatisk bildeoptimalisering for krystallklare utskrifter forbedrer fargen på en blå himmel eller solnedgangen, korrigerer fargestikk og kontrast, samt fjerner røde øyne og støy. Funksjonen for jevn hud korrigerer ujevnheter og sørger for at alle tar seg best mulig ut på selfie- og gruppebilder.

Full kontroll gir kreativ frihet

Ved å styre hvor sterk varme som brukes på fargebåndet på skrivehodet, skriver SELPHY CP1000 ut i fire ulike utførelser uten at du trenger bytte papir- eller medietype. Du kan velge blank overflate som gir bilder som holder seg fine i opptil 100 år, eller tre ulike halvblanke overflater som gir fotoutskrifter som er fingeravtrykk- og smussavvisende, perfekt når du vil sende rundt og vise frem bildene dine.

Om du trenger bilder i standard 10 x 15 cm postkortstørrelse, eller et mer spesielt format som utskrifter i 50 x 50 Instagram™-stil eller visittkortstørrelse, gir

SELPHY CP1000 deg friheten til å sette ditt personlige preg på utskriftene.

SELPHY CP1000 har også utskrift av ID-bilder i 43 forhåndsdefinerte størrelser, perfekt til mindre kontorer eller arrangementer der du vil skrive ut ID-kort i full fart. Videre er det mulig å skrive ut ID-bilder i to ulike størrelser på samme ark, og en veiledning for komponering og beskjæring av ID-bilder gir større nøyaktighet slik at du får best mulig resultat med minst mulig svinn.

SELPHY CP1000– viktige funksjoner:

Tilgjengelighet:

Anbefalt utsalgspris inkludert mva er kr 999,-

Salgsstart er ikke endelig avklart.

Powered by Labrador CMS