Canon NVS

Pressemelding fra Canon 13. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon presenterer fremtidige teknologier, løsninger og trender for nettverkskameraer på EXPO 2015

 Canon Europa, ledende leverandør innen bildeløsninger, viser i dag frem selskapets nyeste teknologier innen nettverksbaserte bildeløsninger (NVS/ network visual solutions) på Canon EXPO 2015 i Paris. Nyutviklingene understreker Canons satsing innen NVS-markedet og er et direkte svar på det stadig økende behovet for overvåking i dagens samfunn, inkludert løsninger som går ut over sikkerhetsmarkedet.

Canons nyutviklede nettverkskamera med høy deteksjonsfølsomhet og ultrateleobjektiv, gjør sin første entré i Europa på messen. Objektivet med høy forstørrelse gir åtte ganger høyere lysstyrke enn tradisjonelle nettverkskameraer med tele, noe som gir tydelig og presis overvåking og filming i ekstremt lite lys, uten behov infrarødt lys.

Canon presenterer NVS på EXPO som et av de viktigste vekstsegmentene for de neste fem årene. Bare i EMEA-regionen er det estimert at markedet for videoovervåking vil utgjøre nærmere 18 milliarder euro innen 2018[1], og Canon vil fortsette arbeidet med å styrke sin lederposisjon i dette dynamiske og hurtigvoksende markedet.

Canons nyeste teknologier og løsninger innen nettverksbaserte bildeløsninger presenteres sammen med de siste nyvinningene fra Canon Group-selskapene Axis og Milestone. De tre selskapene vil demonstrere sine egne produkter og tilbud, og samtidig vise hvordan de ved å samarbeide vil gi kundene enda flere innovative løsninger og fordeler.

– De nye selskapene i Canon Group – Axis og Milestone – vil spille en sentral rolle i Canons ambisjoner i det globale overvåkingsmarkedet. De tilfører lang erfaring, kunder, partnere, teknologier og løsninger. Canons globale investering i nettverksbaserte bildeløsninger befester vår satsing i bransjen og styrker også vårt forsknings- og utviklingsarbeid i denne sektoren de neste fem årene og fremover, sier Jacco Leurs, Canon Europas Head of Network Visual Solutions.

I tillegg til Canons NVS-teknologier som brukes til å forbedre overvåkingen i sikkerhetsøyemed, vil Canon også demonstrere hvordan NVS-funksjoner kan brukes til forbedringer på andre områder, for eksempel innen turisme og sport.

Powered by Labrador CMS