Canon EF 50mm f/1.8 STM

Pressemelding fra Canon 11. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer EF 50mm f/1.8 STM – til praktfulle portretter og flott bakgrunnsuskarphet

Canon lanserer i dag EF 50mm f/1.8 STM – et nytt fastobjektiv som er ideelt når du vil ta bilder der hovedmotivet virkelig trer fram eller skape jevn, pen bakgrunnsuskarphet. EF 50mm F/1.8 STM er etterfølgeren til det meget populære EF 50mm f/1.8 II-objektivet, og er et utmerket nummer to - objektiv for alle som ønsker å ta fotograferingen et steg videre. Det nye objektivet har suveren ytelse i svakt lys, og gir hverdagslige objekter og omgivelser et kunstnerisk tilsnitt takket være stor blender på f/1.8 og brennvidde på 50 mm.

EF 50mm f/1.8 STM har forbedret utforming, Canons Super Spectra-linsebelegg, blenderåpning med 7 lameller og STM-teknologi som gir jevn og nesten lydløs fokusering. EF 50mm f/1.8 STM er kompakt, lett og rimelig, og et velkomment tilskudd i utstyrsbagen til alle som ønsker å ta mer effektfulle bilder.

Utforsk kreative portretter og fotografering i lite lys

Takket være stor blenderåpning på f/1.8 som gir deg presis kontroll over dybdeskarpheten, er det enkelt å ta imponerende portrettbilder, samt skape uttrykksfulle, kunstneriske bilder og filmer med det nye objektivet. Objektivet gir deg kreativ frihet til å ha sylskarp fokus på hovedmotivet mens bakgrunnen får jevn, pen uskarphet, slik at du kan trekke betrakterens oppmerksomhet mot en bestemt del av bildet. I tillegg slipper blenderåpningen mer lys inn i objektivet, slik at du fint kan fotografere i mørkere omgivelser.

Den faste brennvidden på 50 mm gir høy bildekvalitet med forbedret skarphet og kontrast. Brukt sammen med et digitalt EOS-speilreflekskamera med APS-C-sensor, gir objektivet deg mulighet til å komponere iøynefallende portrettbilder. Objektivet fungerer også utmerket som «standardobjektiv» til daglig fotografering med digitale fullformatkameraer, og lar deg forevige et bredt spekter av motiver med naturlig synsvinkel og perspektiv.

EF 50mm f/1.8 STM har en nærgrense på kun 0,35 meter, slik at du kan komme enda tettere på motivet og få høyere forstørrelsesgrad, mens blenderåpningen som består av 7 lameller, sørger for flott uskarphet og ufokuserte høylys. Objektivet gir forbedret bildekvalitet sammenlignet med forgjengeren, og det er utstyrt med Canons Super Spectra-belegg som gir mindre interne reflekser og reduserer skygger og gjenskinn generelt.

Det perfekte tillegget i alle utstyrsbager

Objektivet har en kompakt og lett design med en vekt på kun 160 gram, og får enkelt plass i fotobagen uten at den blir særlig tyngre. Objektivhuset har fått ny ytre design som passer perfekt til Canons digitale EOS-speilreflekskameraer i forbruker- og mellomsjiktet, mens den nye metallfatningen gir en solid sammenkobling med kamerahuset. Videre gir ringen for manuell fokusering deg større frihet til å bestemme nøyaktig hvor du vil fokusere i bilder og filmer.

EF 50mm f/1.8 STM – nøkkelfunksjoner:

•Et utmerket objektiv til portrettfotografering

•Rask, tilnærmet lydløs fokusering

•Meget god ytelse i svakt lys

•Sylskarp bildekvalitet

•Kompakt design, kan enkelt tas med overalt

Tilgjengelighet:

EF 50mm f/1.8 STM har salgsstart ultimo mai.

 Anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 1.300,-

Powered by Labrador CMS