Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM

Pressemelding fra Canon 15. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fang action i stillbilder og film – Canon laserer EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM med rask og meget stille Nano USM til natur- og sportsfoto

Canon lanserer i dag EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM – et imponerende allsidig teleobjektiv som er etterfølgeren til EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM og et utmerket valg for både hobbyfotografer, erfarne fotografer og videofotografer. Elegante og kompakte EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM har imponerende brennvidde på 70-300mm som gjør det enklere å forevige en rekke ulike motiver på avstand eller når du er på farten – det være seg sport-, natur- og actionfoto eller filmopptak. Med det aller siste innen autofokus og optisk teknologi for fotografering og filming, er dette objektivet et velkomment tilskudd i utstyrsbagen til erfarne EOS-brukere. Objektivet er utviklet for kameraer med APS-C-sensor eller fullformatsensor – fra EOS 80D til EOS 6D – og byr på høy ytelse og lar deg komme tettere på motivet og skape bilder som gjør inntrykk.

Suveren bildekvalitet i alle situasjoner

Det nye objektivet kan skilte med en helt ny optisk design som bygger på Canons anerkjente optikkekspertise. Den nye konstruksjonen har ett linseelement med ultralav spredning (UD) som reduserer kromatisk aberrasjon og gir skarpe bilder med enestående farger og kontrast. Når du zoomer, kompenserer objektivets nye firetrinns optiske bildestabilisator for eventuelle kamerarystelser og eliminerer uskarphet, slik at du kan fotografere uten stativ og bruke lenger lukkertid og likevel få skarpe bilder. Når du er på jakt etter det perfekte bildet fra sidelinjen, får du med deg alt som skjer takket være EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USMs innebygde Nano USM – en banebrytende teknologi som først ble lansert med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM – og gir rask fokusoppnåelse, eksepsjonelt rask følgefokus og jevn og stille fokusering. Kombiner dette med allsidig brennvidde, og du kan ta flotte portretter og forevige fartsfylt action både som stillbilder og filmer. Nano USM gjør objektivet til et utmerket valg for filmskapere og gir opptakene et naturlig uttrykk, og den støysvake motoren sørger for at du ikke får med fokuseringslyd på lydopptaket og gir jevne fokusoverganger.

Display med objektivinformasjon for presis fokusering

EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM er Canons første objektiv som er utstyrt med et display med objektivinformasjon, noe som er ideelt for erfarne fotografer som vil ha tilgang til opptaksinformasjon i sanntid. Dette er også praktisk når du raskt ønsker å sjekke innstillingene, og du kan se fokusavstand, dybdeskarphet ved ulike blendere, kamerarystelser og brennvidde. Foruten å gi fotografen mer informasjon er displayet nyttig for å sjekke at du holder kameraet stødig når du fotograferer fra lave vinkler, og du kan også finne brennvidde tilsvarende 35mm når du bruker objektivet på EOS-kameraer med APS-C- eller APS-H-sensor. Objektivet har en elegant sort finish som passer perfekt til Canons EOS-kamerahus. Med en 67 mm filterfatning og et ikke-roterende linseelement i front er objektivet også kompatibelt med filtre fra andre objektiver i Canons EF-serie.

EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM – nøkkelfunksjoner:

Pris og tilgjengelighet

Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM har salgsstart i november og anbefalt utsalgspris inkludert mva på kr. 5779,-

Powered by Labrador CMS