Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Pressemelding fra Canon 6. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Utvid horisonten med Canons kompakte EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM med ultravidvinkel

Med lanseringen av nyeEF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STMi dag utvider Canon utvalget av EF-M-objektiver.Objektivet er utviklet for Canons kompakte systemkamera – EOS M – og er Canons første EF-ultravidvinkelobjektiv som er utstyrt med optisk bildestabilisator. EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM byr på fleksibelt zoomområde, førsteklasses optisk ytelse samt nytt inntrekkbart design, og er et perfekt tilskudd for EOS M-brukere som ønsker imponerende landskaps- og arkitekturbilder.

Fotografér i byen, fotografér i naturen

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM har brennvidde på 11–22mm som gir imponerende bredt synsfelt, som igjen åpner for flere kreative muligheter og lar deg fotografere et større spekter av motiver. Det betyr at du kan forevige omgivelsene rundt deg - samtidig som du er tett på motivet – ideelt til å forevige dramatikken og atmosfæren i opptakssituasjonen.

Klasseledende optikk gir førsteklasses resultat

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM er konstruert med de seneste optiske teknologiene og gir deg bilder med imponerende detaljnivå og kvalitet. Objektivet er produsert i henhold til Canons profesjonelle kvalitetsstandarder og har linseelementer med Super Spectra-belegg som minimerer forekomsten av skygger og gjenskinn, og gir flotte bilder i alle situasjoner. Bildene blir skarpe og klare takket være Canon optiske bildestabilisator som hindrer uskarphet ved å kompensere for uønskede kamerabevegelser. Tretrinns bildestabilisator gir stillbilder med høy kvalitet, også når lysnivået er synkende.

Du kan også enkelt ta opp jevne filmer i full HD ved hjelp av innstillingen for dynamisk bildestabilisering som korrigere kraftigere kamerarystelser som gjerne oppstår når du filmer mens du beveger deg. Canons STM-teknologi som gir tilnærmet lydløs fokusering, er perfekt til filmopptak og sørger for krystallklar lyd som står i stil med filmopptakenes høye bildekvalitet.

Designet med fokus på ytelse og eleganse

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM har en imponerende kompakt design og lav vekt som gjør det enkelt å ta med seg overalt. Den inntrekkbare objektivdesignen, som er ny i EF-objektivserien, låses på plass og lar deg trekke linsen inn i objektivhuset når den ikke er i bruk. Det gir et kompakt objektiv og reduserer lengden på objektivhuset med 13 mm. En integrert ring for full manuell fokusering gir presis justering av fokus når du har behov for det.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM har granittgrå metalldesign som står i stil med EOS M-modellen. De riflete fokus- og zoomringene gir godt grep og enkel betjening.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – nøkkelfunksjoner:

·  11–22mm EF-M-zoomobjektiv med ultravidvinkel

·  Kompakt, inntrekkbar objektivdesign

·  Jevn, stille STM-fokusering ved filmopptak

·  Dynamisk bildestabilisering gir stødig filmopptak

·  3-trinns optisk bildestabilisator

·  Høy bildekvalitet

·  Nærgrense på 0,15 m

·  Ring for manuell fokusering

Anbefalt utsalgspris inkl mva er 3.290,- og det er salgsstart i juli.

Powered by Labrador CMS