Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Pressemelding fra Canon 11. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer verdens første AF-objektiv med innebygd makrolys

– EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon lanserer i dag EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, et nytt makroobjektiv for kameraer i EOS M-serien. Objektivet er kompakt og lett, byr på enestående makromuligheter, og er det første i verden med innebygd makrolys[i] som fjerner skygger og mørke. Med klasseledende forstørrelse, nærgrense på 15 mm og vekt på 130 gram, er EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM også verdens letteste makroobjektiv[ii] for speilløse kameraer med utskiftbare objektiver. Om du fotograferer favorittretten din for å dele den på Instagram™, eller en vakker detalj av en blomst, fanger det nye objektivet intrikate detaljer og farger på en suveren måte.

Med innebygd makrolys kan du ha objektivet så tett på motivet som nødvendig, uten at det går ut over lyset. Når makrolyset brukes til å belyse mindre objekter på nært hold, kan du justere lysstyrke og -retning på én eller begge sider av objektivet ved hjelp av en bryter. Dette gjør deg i stand til å skape spennende belysningseffekter, samtidig som selve designen gjør at det kastes mindre skygge fra både kameraet og objektivet. Om du tar bilder av glitrende smykker eller den intrikate teksturen i et stoff til et innlegg på en moteblogg, eller du tar portrettbilder på nært hold, gjør objektivet det enklere å få bilder som fortjener å bli delt med andre.

Forstørr enhver detalj

Objektivet har både naturlig 1.0x forstørrelse og 1,2x supermakromodus som gir deg helt unike bilder. Du kommer tettere på motivet, kan fange intrikate mønstre og forstørre ørsmå detaljer, takket være nærgrense på 15 mm.

Med Canons teknologi for optisk bildestabilisering kan du bruke håndholdt kamera og likevel få skarpe bilder. Kombinert med Canons hybride bildestabilisator korrigeres også rystelser som skyldes kamerarotasjon, noe som kan forekomme ved makrofotografering.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er verdens første autofokusobjektiv som kan fokusere både på uendelig og ved 1.2x forstørrelse[iii]. I tillegg til eksepsjonell makroytelse har EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM sirkulær blenderåpning med syv lameller som gir flott bakgrunnsuskarphet, samt brennvidde på 45mm (tilsvarende 35mm) som gir deg fleksibilitet til å ta portrettbilder og bilder med videre vinkel når du er på farten – uten å måtte bytte objektiv. Objektivet har STM-motor for tilnærmet lydløs fokusering, slik at du får flotte, jevne filmer uten å måtte bekymre deg for forstyrrende lyd på opptaket når du endrer fokus og filmer ulike scener.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har salgsstart primo juli og anbefalt utsalgspris inkl mva kr 3.660,- .

Powered by Labrador CMS