Canon PowerShot N

Pressemelding fra Canon 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kreativitet med ny vri; Canon lanserer PowerShot N

Canon lanserer i dag PowerShot N– en ny type kamera som gir en ny tilnærming til å ta kreative, spontane bilder og umiddelbart dele dem på sosiale nettverk. Den ukonvensjonelle firkantede designen, innovative “zoom og knips”-objektivringer og berøringsskjerm med vippefunksjon inspirerer brukere til å forevige omgivelsene fra nye vinkler, samtidig som den nye innstillingen Creative Shotautomatisk genererer flere spennende kreative versjoner av hvert bilde. PowerShot N er en perfekt ledsager til din smarttelefon og er designet for å gi enklere bildedeling. Med intuitiv Wi-Fi-tilkopling kan en ny generasjon høykvalitets, kunstneriske bilder og Full HD-videoer deles nesten i sanntid[i].

Gi hvert enkelt bilde kunstnerisk preg

Takket være Canons nye innstillingCreative Shotkan alle og enhver imponere venner og følgere med unike, kreative bilder som gir et nytt perspektiv på et helt vanlig motiv eller objekt. Når et bilde tas medCreative Shot-innstilling, foretar PowerShot N en intelligent analyse av motivet og bestemmer hvilket av en rekke kreative elementer som kan forbedre motivet eller gi en annerledes kreativ vinkling. Flere variabler, inkludert komposisjon, eksponering, fokuspunkt, hvitbalanse, gradering og kontrast vurderes, før fem alternative versjoner av originalbildet automatisk blir generert. Disse kan så deles med ett enkelt tastetrykk.

Du kan også velge å tilføre bildet en kreativ vri med Canons kreative innstillinger, inkludertminiatyreffekt,Myk fokus,Lekekamera-effektogsort/hvitt. Du kan også gjøre en filmsekvens mer dramatisk med innstillingenSuper Slow Motion Movie. 

PowerShot N forener kreativ fleksibilitet med unik brukervennlighet: Canons nye innstillingHybrid Autolagrer de fire siste sekundene før hvert bilde med 720p oppløsning, før den anerkjente teknologienSmart Autobestemmer hvilke innstillinger som er optimale for hvert bilde. På slutten av dagen blir alle sekvensene på fire sekunder slått sammen til en fil som forteller “bak scenen”-historien om dagens bilder – perfekt for å lage en helt ny kontekst til dine online-album.

Knips og del på et øyeblikk

PowerShot N er den ultimate ledsager for enhver mobiltelefon, med integrert Wi-Fi og ett-trykks tilkopling til smarttelefoner og nettbrett, takket være Mobile Device Connect-knappen. Du kan overføre bilder eller filmer til sosiale nettverk som Facebook® og YouTube™ bare øyeblikk etter at de er tatt, uansett hvor du måtte befinne deg. Når du er hjemme igjen kan du skrive ut de beste bildene trådløst eller overføre dem til en PC, takket være en rask og pålitelig forbindelse. GPS via mobil-funksjonen som benytter Canons gratis smarttelefon-app, kan også legge inn stedsinformasjon fra en GPS-aktivert smarttelefon eller nettbrett på et bilde. Dermed kan du dele informasjon om nøyaktig hvor bildet ble tatt, med venner og familie.

Revolusjonerende design, “Any Way Up”-betjening

PowerShot N har en uvanlig og iøynefallende design som skiller modellen fra alle andre – akkurat som bildene den tar. Kameraets kompakte og symmetriske design, berøringsskjerm med vippefunksjon og et innovativt system med objektivringer – den ene ringen kan vris i begge retninger for å betjene zoomfunksjonen, mens den andre ringen brukes som utløser – lar deg bruke kameraet alle veier, til og med opp ned, slik at du kan velge å se verden fra et helt nytt perspektiv om du vil.

Den avanserte berøringsskjermen på 7,1 cm (2,8”) lar deg også styre sentrale funksjoner, som fokus eller lukker, med enkel berøring, og du kan vise bildene med kjente, intuitive fingerbevegelser. Kameraet fås i hvitt eller sort, og det firkantede kamerahuset av metall er dominert av et 28mm, 8x optisk zoomobjektiv som gir enkel fotografering av både grupper og landskaper. Takket være Canons avanserteZoomPlus-teknologi, som gir detaljerte høyoppløselige bilder med opptil 16x zoom, kan du også komme deg enda tettere på motivet eller komponere et nærbilde for å oppnå maksimal effekt.

PowerShot N måler kun 78,6 x 60,2 x 29,3 mm når skjermen og objektivet er lukket. De ekstremt kompakte dimensjonene gjør kameraet lett å putte i en lomme uansett hvor du skal, slik at motiver, objekter og situasjoner som du vanligvis går glipp av, nå kan forevigesmed Canons avanserte og kompakte bildeteknologi. Lading via USB gjør kameraet ekstra praktisk – ikke minst når du er på farten og kan lade det raskt og enkelt.

Bildekvalitet med Canon-signatur

Til tross for den kompakte størrelsen inneholder PowerShot N mye av Canons nyeste bildeteknologi som sikrer overlegen bilde- og filmkvalitet. Med ekstra følsom 12,1 megapikslers CMOS-sensor og avansert DIGIC 5 bildeprosessor, støtterHS Systemi dette kameraet maksimum ISO på 6400 som leverer skarpe og klare bilder, også i utfordrende situasjoner med dårlig lys.

Kameraets kraftige 8x zoomobjektiv støttes av Canons intelligente bildestabilisator som automatisk påfører optimal bildestabilisering for jevne video- og bildeopptak. For å komplettere de kunstneriske stillbildene, kan Full HD video (1080p) også lagres med god lyd for å sikre at alle filmopptak får en god kombinasjon av lyd og bilder – perfekt for deling via nettet.

PowerShot N – Sentrale funksjoner:

· Creative Shot

·  Unik design

·  8x zoom, 28mm objektiv; Intelligent bildestabilisering

· HS System: 12,1 MP CMOS-sensor, DIGIC 5

·  Wi-Fi; GPS via mobil

·  Mobile Device Connect-knapp

·  “Any Way Up”-betjening; berøringsskjerm med vippefunksjon

·  Full HD videoopptak

· Hybrid Auto;Smart Auto(58 motiver)

[i] Tillatt internett tilkobling

Salgsstart for PowerShot N er april og anbefalt utsalgspris inkl mva er 2.499,-

Powered by Labrador CMS