Canon XEED WUX6010

Pressemelding fra Canon 15. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon utvider XEED-projektorserien med lanseringen av XEED WUX6010

Canon Europa, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, kunngjør i dag lanseringen av XEED WUX6010, det nyeste tilskuddet i serien av installasjonsprojektorer, og en oppgradert versjon av flaggskipmodellen XEED WUX6000.

XEED WUX6010 er utviklet for å møte de mange kravene fra kunder og integratorer – særlig i bedrifts-, utdannings- og utstillingsmiljøer – takket være forbedrede tilkoblingsmuligheter, høyere lysstyrke og fleksible installasjonsmuligheter.

XEED WUX6010 er utstyrt med HDBaseT, en ny standard for tilkobling, som gjør det mulig å overføre HD-media, lyd og kontrollsignaler over lange avstander via én enkelt LAN-kabel. Kabelen kan ha en lengde på opptil 100 meter, noe som gir mye større fleksibilitet når det kommer til systemkonfigurasjon og informasjonsdeling.

XEED WUX6010 er også kompatibel med fem ulike projeksjonsobjektiver – et fastobjektiv med kort brennvidde, zoomobjektiv med vidvinkel, standard zoomobjektiv, langt zoomobjektiv og ultralangt zoomobjektiv. Alle de fem objektivene bruker samme fatning som XEED WUX4000, WUX5000 og WUX6000, noe som gjør at de kan brukes på tvers av eksisterende enheter i denne serien, og gir systemintegratorer mer fleksible installasjonsmuligheter. I tillegg finnes det en egen modell som er utstyrt med DICOM[1]-simuleringsmodus og er spesialutviklet til medisinske formål. Det gjør det mulig å vise gråtonegraderingene som kreves til projeksjon av medisinske bilder.

XEED WUX6010 er dekket av Canons tre års lampegaranti som eliminerer kostnader med utskifting av lamper i tre år fra kjøpsdatoen. Den er i tillegg dekket av en tre års garanti med utlånstjeneste der kundene får låne en projektor mens deres egen er på service.

Pris og salgsstart

XEED WUX6010 kommer for salg i januar 2016. Veiledende utsalgspris inkl. moms er NOK 42 690.

Powered by Labrador CMS