Carl Zeiss Super Speed-objektiver

Pressemelding fra Focus Nordic 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lyssterkt for filmere fra Carl Zeiss

Carl Zeiss lanserer tre nye Super Speed-objektiver med lysstyrke T1.5. Brennviddene er 35mm, 50mm og 85mm, noe som gir helt nye muligheter når det gjelder filming i lite lys. De er også tilpasset fullformatsensorer og har utskiftbare fatninger for å kunne brukes med en rekke kameramerker og modeller, fra HDSLR til profesjonelle videokameraer.

"Denne lanseringen er en logisk utvidelse av Carl Zeiss sin familie med Compact Prime CP.2 objektiver”, sier Knut Kalland hos Focus Nordic, norsk importør av Carl Zeiss objektiver.

Den ekstreme lysstyrken er åpenbart en av de viktigste fordelene med de nye objektivene, spesielt for nattopptak og andre forhold med lite lys. Dette begrenser behovet for kunstig belysning, noe som gir mulighet til mer naturlige opptak.

Compact Prime CP.2 Super Speed har hele 14 blenderlameller, noe som skaper en naturlig bokeh og fin tegning i de ufokuserte områdene. Cine-standarden muliggjør bruk av følgefokus-systemer. Stor diameter og 300 graders fokusrotasjon med meget jevn motstand gir brukeren optimal kontroll på fokus, spesielt med tanke på den lille dybdeskarpheten man får når objektivene benyttes på full åpning.

Med utskiftbare fatninger for PL, EF, F, MFT og E, kan Compact Prime CP.2 Super Speed ganske enkelt tilpasses ulike kamerasystemer.

Carl Zeiss T* antirefleksbehandling garanterer maksimal kontrast og fargegjengivelse ved å minimere reflekser, strølys og slør.

Pris og tilgjengelighet

De nye objektivene vil bli tilgjengelige i august 2012 og vil ha følgende omtrentlige utsalgspriser (eks. mva.)

Powered by Labrador CMS