Casio Exilim designkameraer

Pressemelding fra Casio 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer fire nye brukervennlige EXILIM designkameraer. 

To modeller som gir vakre bilder ved hjelp av Premium AUTO, kun ved ett trykk på utløseren.

Casio Scandinavia AS og Casio Computer Co., Ltd., lanserer i dag fire nye digitale kameraer i EXILIM® familien: EX-ZS150, EX-ZS20, EX-ZS12, og EX-ZS6. Disse kompakte kameraene med kraftig zoom, 16,1 megapiksler gir enestående funksjonalitet som er enkel å bruke, selv for nybegynnere.

De fire nye modellene har dedikerte knapper for grunnleggende operasjoner for å ta, se og slette bilder. De har også den brukervennlige Easy Mode modusen som viser ofte brukte funksjoner med store ikoner. Ved å følge instruksjonene på skjermen, kan brukerne enkelt ta bilder med optimale innstillinger. Og ved å sikte kameraet mot et motiv vil kameraet automatisk finne fokus på ansikter eller landskapet. Når fokusrammen blir grønn er det bare for brukeren å trykke på utløseren for å få et skarpt bilde. De nye EXILIM kameraene er designet for å være enkle for alle å bruke, også førstegangsbrukere av digitalkamera.   EX-ZS150 har en 24mm vidvinkel og 12,5x optisk zoom som er klar til å fotografere alle typer motiver, mens EX-ZS20 er utstyrt med en 26mm vidvinkel og 6x optisk zoom i et slankt kamerahus av rustfritt stål. Begge modellene kommer med Premium Auto modus, som analyserer motivet for å velge de beste innstillingene og utfører bildebehandling. Disse to kameraene lar brukerne enkelt ta vakre bilder ved kun å trykke på utløseren, selv i utfordrende situasjoner som portretter, nattmotiv, motlys, landskap og makrofotografering.

Modellene EX-ZS12 og EX-ZS6 er utstyrt med en 26mm vidvinkel og 5x optisk zoom. EX-ZS12 har et slankt kamerahus i rustfritt stål.

Alle de fire modellene kommer i en rekke farger og har BEST SHOT funksjonen, som optimaliserer bildet når brukeren velger det sceneprogrammet som passer til motivet som er i ferd med å bli fotografert. De tilbyr også en selvportrett funksjon som automatisk tar bilde når kameraet registrerer brukerens ansikt og fokuserer på det. Kameraene kan også filme i HD-video (1280x720) for høyoppløselige filmklipp, og har USB-lading.

Casio Exilim EX-ZS150, tilgjengelig i mars, veil. pris 1295kr

Casio Exilim EX-ZS20, tilgjengelig i slutten av februar, veil. pris 999kr

Casio Exilim EX-ZS12, tilgjengelig i slutten av mars, veil. pris 899kr

Casio Exilim EX-ZS6, tilgjengelig i februar, veil. pris 799kr

Powered by Labrador CMS