Casio EX-H50

Pressemelding fra Casio 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer kompakt kamera med 24x optisk zoom.

Ved hjelp av Art Shot kan brukerne lett ta kunstneriske bilder.

Casio Computer Co., Ltd., lanserer i dag det nye medlemmet av EXILIM familien, EX-H50. Dette kompakte kameraet har en optisk superzoom på 24x, 25mm vidvinkel og en rekke forskjellige opptaksprogram, inkludert Casio’s Premium Auto og Art Shot som gjør det enkelt å ta fantastiske bilder.

I tillegg til sin kraftig optiske zoom, som starter med 25mm vidvinkel og zoomer til 24x, har EX-H50 også 3” LCD-skjerm og mekanisk bildestabilisator i et kompakt kamerahus som sitter godt i hånden. Kameraet tar fantastiske vidstrakte landskapsbilder, trange interiørbilder og fjerne motiver som kan være vanskelig å nærme seg, alt i en høy oppløsning på 16.1 megapiksler.

EX-H50 er utstyrt med Casio’s automatiske scenevelger, Premium AUTO, som gir vakre bilder med bare ett trykk på utløserknappen. Kameraet har også Art Shot som tilbyr 8 forskjellige fotoeffekter: Lekekamera, soft fokus, lys tone, pop art, sepia, monochrome, miniatyr og fisheye. Disse funksjonene gjør at brukerne enkelt kan lage imponerende kunstneriske bilder.

Det nye kameraet kommer også med Stille Modus som umiddelbart endrer kameraets innstillinger for ikke å forstyrre andre i nærheten. Dette inkluderer å stanse alle lyder, deaktivere blitsen, selvutløser og AF-hjelpelyset. Stille Modus er spesielt egnet når en fotograferer på steder som museum, akvarium og restauranter.

EX-H50 har også HD-video som filmer vakre filmer i 1280x720 piksler. Med programhjulet kan en enkelt velge opptaksmodus som passer brukerens ønske. Kameraet har flere andre praktiske og nyttige funksjoner som USB ladning og Eye-Fi kompatibel, noe som lar en overføre bilder trådløst til datamaskiner og smart telefoner.

EX-H50 blir tilgjengelig i tre farger: sort, hvit og rød.

Powered by Labrador CMS