Casio EX-ZS30

Pressemelding fra Casio 18. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer kompakt EXILIM kamera med 20.1 megapiksler

Brukervennlige knapper for å ta, se og slette bilder. Også med Premium Auto og Art-Shot for vakre og morsomme bilder.

Casio Scandinavia AS lanserer i dag EX-ZS30. Dette nye stilige kompaktkameraet fra EXILIM har 20.1 effektive megapiksler.

Innebygget i kamerahuset av høykvalitets rustfritt stål har den nye modellen en CCD med effektiv oppløsning på 20.1 megapiksler, vidvinkel på 26mm og 6x optisk zoom. Med det nye EX-ZS30 har Casio pakket enestående ytelse i alle de grunnleggende fotografiske funksjonene et kamera byr på. Kameraet er usedvanlig enkelt å bruke, også for nybegynnere. Alle kan enkelt ta morsomme og vakre bilder med dette stilige digitalkameraet med avanserte funksjoner for bildebehandling.

EX-ZS30 har dedikerte knapper for å ta, se og slette bilder, noe som gjør det enkelt å bruke, også for førstegangs brukere. Kameraet er utstyrt med Premium Auto, som automatisk analyserer motivet og velger de beste innstillingene og utfører deretter bildebehandling for optimalt resultat. Det betyr at brukerne trenger bare å trykke ett enkelt trykk på utløseren for å få vakre bilder, til og med under vanskelige forhold som nattscener, motlys, portrett og makrobilder. Det har også et bredt spekter av funksjoner for å ta morsomme bilder. Kamerat har Art-Shot, der brukeren kan velge mellom åtte kunstneriske effekter som endrer uttrykket i bildet. (Leketøykamera, Myk Fokus, Lys Tone, Pop, Sepia, Monochrome, Miniatyr og Fish Eye) I tillegg har kameraet Dynamisk Foto, som lar brukerne kombinere en av åtte forhåndsinstallerte bevegelige figurer med stillbilder en selv har tatt.

EX-ZS30 kommer i fem farger: sølv, sort, lilla, hvit og rosa

Built-in Flash Memory (Image Area)*1

Recording Media

Still Images

Movies

Still Images

(JPEG)

Movies*4

Powered by Labrador CMS