D-Link Cloud

Pressemelding fra D-Link 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer D-Link Cloud

Nyskapende nettskyfunksjonalitet som gir deg en enkel og morsom måte å vise, styre og dele ditt digitale liv med andre på

I dag lanserer D-Link sin nye Cloud-serie, og utstyrer med det sine mange nettverksprodukter med innovativ nettskyfunksjonalitet. De nye funksjonene vil bli gjort tilgjengelige via mydlink-nettsiden og mydlink-appene, og gjør populære D-Link-produkter som nettverkskameraer, rutere og lagringsenheter enklere å installere og bruke.

Markedsundersøkelsesselskapet Gartner konstaterte nylig at den private skyens æra er her, og D-Link tror derfor at brukere trenger en enkel måte å få tilgang til hjemmenettverket og filene sine på uansett hvor de befinner seg, ettersom man nå snart kan koble seg trådløst til nettet hvor som helst. D-Links løsning på dette behovet heter altså D-Link Cloud.

- Ved å integrere produktene våre med nettskyen gir vi brukerne muligheten til å få enda mer ut av dem. D-Link Cloud har et hav av nyttige egenskaper, og gir brukerne større fleksibilitet når de ønsker å vise, styre og dele sine stadig mer innholdsrike digitale liv, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link Nordic.

D-Link skapte i 2011 et paradigmeskifte for nettverkskameraer med sin mydlink-plattform, ettersom denne gjør det enkelt for brukerne å få fjerntilgang til videobilder fra kameraene sine. Du kan få tilgang til mydlink-kameraer som DCS-930L, DCS-932L og DCS-942L i en samlet portal når som helst og hvor som helst, helt uten noen komplisert konfigurering. De nye D-Link Cloud-produktene har den samme elegante enkelheten, og gir deg tilgang til hjemmenettverksenhetene dine med bare noen få klikk.

I tillegg til nettverkskameraer er noen av de første produktene som får nettskyfunksjonalitet rutere og NVR-er (nettverksvideoopptaksenheter). Trådløse rutere som DIR-605L kommer til å dra fordel av muligheten til å administrere nettverksbrukere og det å kunne fjernovervåke nettverkssikkerheten fra en brukervennlig mobilapp, mens NVR-er som DNR-322L kan kobles til mydlink-plattformen og gi rask og enkel tilgang til data- og multimediefiler med en enda bedre fjernadministrasjon.

D-Link Cloud-produkter:

• mydlink Network Video Recorder (DNR-322L)

• Wireless N Home Network Camera (DCS-930L)

• Wireless N Day/Night Home Network Camera (DCS-932L)

• Enhanced Wireless N Day/Night Home Network Camera (DCS-942L)

• Cloud Router (DIR-605L)

Faktablad: http://www.scribd.com/dlinknordic

Powered by Labrador CMS