Olympus SZ-14

Pressemelding fra Olympus 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus SZ-14 superzoomkamera med makro og avansert bildestabilisering for HD-film

Olympus SZ-14 har imponerende 24 gangers vidvinkelzoom. Et virkelig kompakt, diskret kamera som lar deg ta bilder uten at du merkes. Utstyrt med nye, kreative kunstfiltre og avansert bildestabilisering når du filmer har du alle muligheter til å løfte fotograferingen og filmingen din til et nytt nivå.

Olympus SZ-14 er virkelig kompakt og flott å bruke. Zoomoptikk av høy kvalitet og 14 megapikslers bildesensor gir skarpe, fargeekte bilder og filmer med lite støy. De er lette å ta med overalt, og er de perfekte reisekamerater. SZ-14 finnes i sølv og svart. Olympus SZ-14 finnes på markedet i midten av januar 2012 i prisområdet 2 000 kroner.

Kom nærmere med tele makro Modellen har et nytt tele-makro-objektiv som gir en ny dimensjon til nærbilder. Med en nærgrense på bare 30 cm og et zoomomfang på hele 24x forstørrelse (25–600 mm*) blir bildene magiske. Fargesterke, detaljrike og spennende.

Zoomomfanget gjør kameraet fleksibelt og allsidig. Du kan lett komponere bilder og filme på avstand i ulike situasjoner uten at du merkes. Og er det trangt på festen sørger vidvinkelen for at alle kan komme med på bildet. Du kan også enkelt eksperimentere med dybdeskarpheten og ta pene portrettbilder.

Skarpe, fargesterke filmer i HD Til tross for den slanke designen er kameraet fylt med ny teknologi. Film i ekte HD 720p uten uskarphet. Med Olympus Multi-Motion IS avansert bildestabilisering får du pene filmsekvenser uten forstyrrende rystelser til og med når du går og filmer.

Vil du lage mer personlige og spennende bilder har nye SZ-14 hele 11 kreative kunstfiltre. De fleste fungerer for både stillbilder og film. Alt fra Pop Art og stjernegnistrende Sparkle, til Fragmentert som lager en spennende mosaikk av bildet ditt. SZ-14 har en konstrastrik 3-tommers skjerm og er kompatibel med Eye-Fi-minnekort som automatisk og trådløst kan laste opp bilder direkte til en nettside eller PC.

Hurtigfakta om Olympus SZ-14:

Bildekvalitet

    24x optisk vidvinkelzoom (tilsv. 25–600 mm*) perfekt for nærbilder     14 megapikslers bildesensor     720p HD Video med lyd     Multi-Motion IS effektiv bildestabilisering selv når du går og filmer     TruePic III+ bildeprosessor gir meget god fargegjengivelse og lavt støynivå     Dobbel bildestabilisator minimerer risikoen for bevegelsesuskarphet

 Brukervennlig

    3-tommers skjerm med 460 000 bildepunkter     Avansert ansiktsgjenkjenning (Face Detection) og skyggejustering     Beauty Mode tar bort skjønnhetsflekker og gir huden litt ekstra glans     Intelligent automatikk (i-Auto) og AF Tracking holder orden på innstillinger og skarphet     Pet Detection som automatisk tar bildet når hunden eller katten ser direkte inn i kameraet     Sceneautomatikk (Scene Mode), velg passende motivprogram (f.eks. landskap, natt, portrett osv.) og kameraet passer kamerainnstillingene.

 Kreativitet og fleksibilitet

    Kompatibel med Eye-Fi minnekort – last opp bilder direkte til web eller en pc     Magiske filtre for å skape spennende, kreative effekter på bilder og video: Punk, Pop Art, Hullkamera, Skisse, Fish Eye, Soft Fokus, Sparkle (bare stillbilde), Akvarell, Refleksjon, Miniatyr, Fragmentert – bildet deles opp i mindre deler og gjengis som en mosaikk (bare stillbilde)     3D-foto

 Øvrig

    Programvaren [ib] som sorterer, organiserer og viser bilder basert på personer, steder eller hendelser     HDMI-tilkobling og -funksjon som gjør det mulig å styre kameraet med fjernkontroll når det er koblet til en HD-TV.     ISO 80 til 3200     Panoramafunksjon som gjør det lett å lage panoramabilder direkte i kameraet     Kompatibel med SDHC- og SDXC-minnekort**     Innebygd blits     Bruksanvisning i kameraet     Batteriladning via USB-kabelen

 * Tilsvarende 35 mm-format. ** SD er et varemerke tilhørende SD Card Association.

 Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no

Powered by Labrador CMS