Olympus VH-210

Pressemelding fra Olympus 9. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VH-210 byr på fargesprakende stil og funksjon

Olympus VH-210 er for alle som vil ha et kamera som stikker seg ut og samtidig er veldig lett å bruke. Alltid klar til å fange øyeblikket. VH-210 har både design og farger som skaper oppmerksomhet; eplerød, druelilla, aprikosoransje, litchihvi, kiwigrønn og bjørnebærsvart. VH-210 er på markedet i midten av februar 2012 i prisområdet 1 200 kroner.

Metallhus med inspirerende myk form i smakfulle farger VH-210 er alltid riktig, uansett hvor du er og hvordan du er kledd. I denne prisklassen er det uvanlig med kamerahus helt i metall. VH-210 kombinerer dessuten metallets glans med en myk, flott organisk design og levende farger. Det er et kamera det legges merke til.

Den minimalistiske designen har også påvirket kameraets kontroller som er få og ekstra velplasserte. VH-210 ligger flott i hånden og er lett å legge i lommen eller vesken.

Like pen som lettanvendelig Olympus' smarte filosofi bygger på konseptet "less is more", og på VH-210 er alt unødig tatt bort. Kontroller og innstillinger er byttet ut med autofunksjoner (i-Auto, AF Tracking, skyggejustering, motivprogram etc.) som gjør jobben for deg.

5x optisk vidvinkelzoom som tilsvarer 26–130 mm*. 14 megapiksler og innebygd digital bildestabilisator gir skarpe, klare og fargesterke bilder. Makromodus, ni kreative filtre som fungerer på både bilde og film, 3D-bilder (3D Red & Cyan) som gir ekstra dybde i bildene og kan angis selv på en vanlig 2D-skjerm. Resultatet er et kamera som er raskt, lett å arbeide med og gir bilder og filmer som du virkelig har lyst til å dele med andre.

Hurtigfakta om Olympus VH-210:

Design

    Mykt, avrundet design i seks levende farger: eplerød, druelilla, aprikosoransje,litchihvit, kiwigrønn og bjørnebærsvart     Superslankt     Kamerahus i metall med svakt skinnende ytre

Bildekvalitet

    5x optisk vidvinkelzoom (26-130 mm**)     Film i HD-kvalitet i 720p med lyd     14 megapikslers bildesensor     Digital bildestabilisator

Brukervennlig

    3-tommers skjerm (460 000 bildepunkter)     Ansiktsgjenkjenning og skyggejustering     Intelligent programautomatikk i-Auto og AF Tracking     Sceneautomatikk (Scene Mode), velg passende motivprogram (f.eks. landskap, natt, portrett osv.) og kameraet passer kamerainnstillingene.

Kreativt og fleksibelt

    Magiske filtre for å skape spennende, kreative effekter på bilder og film: Punk, Pop Art, Hullkamera, Skisse, Fish Eye, Soft Fokus, Sparkle (bare stillbilder), Akvarell og Refleksjon         3D-bilde (Red & Cyan) som kan vises på en vanlig 2D-skjerm eller TV         Beauty Mode gir modellen enda vakrere hud

Oppkobling

    Kompatibel med Eye-Fi-minnekort for automatisk, trådløs overføring av bilder til webside eller datamaskin

Øvrig

    Programvaren [ib] som sorterer, organiserer og viser bilder basert på personer, steder eller hendelser     ISO 80–1600         Kompatibel med SDHC- og SDXC-minnekort**         Innebygd blits         Hjelpeguide i kameraet         Lad batteriet via USB-kabelen    

* Tilsvarende 35 mm-format. ** SD er et varemerke tilhørende SD Card Association.

Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no

Powered by Labrador CMS