Samsung ST200F

Pressemelding fra Samsung 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kameraer som gjør det enkelt å dele minner

Også kameraer blir smartere, og fellesnevneren for flere av Samsungs nyheter er WiFi, altså at man kan koble kameraet opp mot trådløse nettverk. En nyttig funksjon dette gir er Autobackup, som betyr at kameraet selv laster over nye bilder til PC-en når man kommer hjem.

Mange som deler bilder og filmer via sosiale medier tar bilder med mobilkamera, og noen ganger gir dette et blandet resultat. Samsung har derfor tatt utgangspunkt i at man vil dele sine visuelle opplevelser online. Med flere hotspots på hotell, gater, torg, flyplasser og hjemme blir internett lettere tilgjengelig. Samsungs bredde av kameraer med innebygd WiFi gjør det derfor enklere å formidle den visuelle opplevelsen med god bildekvalitet.WB850F,ST200FogDV300Fer noen av Samsungs kameraer med WiFi.

ST200F– stil og prestasjon i ett.

 Den designbevisste og kresne fotografen kommer til å like nye ST200F. Kameraet har en 16,2 megapiksel CCD-sensor og 10x optisk zoom. En smart funksjon er Motion Photo. Dersom du har et motiv som er for stort til å få plass på et bilde holder du avtrykkeren nede og panorerer med kameraet slik at du får med hele motivet, og resultatet er et bilde der alt er med. Wifi.

Kommer i butikk i mars til anbefalt utsalgspris 1650 kroner.

Powered by Labrador CMS