Sony Bravia internett-TV

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se litt lenger – TV-er som utvider horisonten din

Hvor bra kan et TV-bilde bli? Kan TV-er forenkle folks liv? Og kan de bli stadig bedre og få stadig flere funksjoner uten at utseendet må nedprioriteres? Dette er spørsmål Sony stiller seg hver gang de lager en ny TV. I 2012-kolleksjonen har Sonys bildeforbedringsteknologi, X-Reality PRO, blitt oppgradert slik at signaler med lavere kvalitet nærmer seg HD-kvalitet og både 2D- og 3D-bilder blir klarere. Nett-TV-ene har også fått flere kanaler, applikasjoner og tilkoblingsmuligheter, og med nydesignede stativer og skjermer ser det hele enda mer stilfullt ut.

Ser for seg det du kommer til å se – forbedret X-Reality og X-Reality PRO

Den intelligente teknologien i Sonys bildeforbedringsteknologi, X-Reality og X-Reality PRO, har nå blitt enda smartere. X-Reality PRO vet hva du ser på før du vet det selv. Teknologien oppfatter for eksempel når et ansikt vises på skjermen eller når et bakgrunnsscenebilde trenger større detaljrikdom, og justerer så bildet deretter. X-Reality PRO vet ogsåhvadu ser på – digital-TV, en nettvideo, et bilde, en DVD eller en Blu-ray – og tilpasser bildet til det. X-Reality- og X-Reality PRO-teknologiene blir nå også brukt på 3D-innhold. Super Resolution oppgraderer 3D-innhold til HD, og det resulterer i jevnere og skarpere 3D-bilder. De nye TV-ene leverer med andre ord Sonys mest spennende bilde hittil – uansett hva du ser på.

Se mer av den tredje dimensjonen

Lite slår en stor sportsbegivenhet når det gjelder evnen til å fylle deg med adrenalinfylt spenning, og hvis du ikke får kommet deg på kampen er det å se den på en stor skjerm i 3D det nest beste. Sonys nyeste 3D-TV-er leveres med 3D-skjermer med en oppdateringshastighet som er fire ganger raskere enn normalt. Resultatet er et jevnere bilde, slik at du kan følge hver eneste bevegelse i detalj. Hvis du vil gjøre 3D-innhold enda mer engasjerende kan auto-3D-dybdejustering korrigere dybdeopplevelsen, noe som er optimalt hvis du ser på 3D-innhold fra nettet, TV-en eller et 3D-videokamera. Bildet blir skarpere og mer behagelig å se på, noe som lar deg bli enda mer oppslukt av det som skjer på skjermen.

Ta en tur lenger inn i nettet

Sonys nyeste TV-er tilbyr mange ulike tilkoblingsmuligheter. De har alle innebygd WiFi, slik at du raskt kan komme deg på nettet og få et større utvalg av filmer og TV-programmer. Sony Entertainment Network er i vekst, og lanserer stadig nye kanaler, apper og tjenester. I tillegg kan du koble deg til både Twitter, Facebook og Skype på alle Sonys Internett-TV-er.

En Internett-TV fra Sony er det perfekte følge til Google-nettverksspilleren NSZ-GS7 og Google-Blu-ray-spilleren NSZ-GP9. Som følge av at grensesnittet på disse produktene er integrert med Sonys TV-er, får du direkte tilgang til et helt innholdsunivers bare ved å koble dem til via HDMI.

En felles tanke

Hjemmevideoer, TV-serier, filmer som er lagret på den bærbare PC-en din[1] og bilder fra smarttelefonen din får et nytt liv med Intelligent Connect og WiFi Direct. Så snart TV-en din er koblet til hjemmenettverket ditt kan du streame hva som helst trådløst til TV-en din. Du kan ”kaste” bilder og musikk til TV-en din med ett tastetrykk, eller ”fange” en nettside og ta den med deg. Valget er ditt – det er din underholdning, der du vil ha den.

Klassisk stil, nytt design

Har du noen gang sett en svevende TV? Sony har tatt designet sitt et skritt videre, og utformet et stativ som får LED-TV-er til å se ut som de hviler på en luftpute (mens de i virkeligheten holder seg fullstendig stabile). Sony har også laget nye stativer med integrerte høyttalere som gir deg lyd med høy kvalitet, i tillegg til et stilfullt ”staffeli”-stativ som passer perfekt for lave møbler. Til og med 3D-brillene har fått en makeover. De har fått et lettere og mer stilfullt sportsdesign med titaninnfatning – med andre ord, et smart design som gjør mer enn å barese bra ut.

Powered by Labrador CMS