Samsung NX300

Pressemelding fra Samsung 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Speilløst med WiFi:

Smarte NX300 gir enda flere muligheter

På CES viser Samsung frem NX300 – neste generasjons smarte systemkamera. Som sine forgjengere er NX300 et Smart Camera med innebygd WiFi. Det betyr at du blant annet kan legge ut bilder og filmer på sosiale medier, sende bilder via e-post eller sikre at du ikke mister bilder ved å gjøre backup til din PC, nettbrett eller smarttelefon rett fra kameraet med funksjonen mobilelink. Det eneste du trenger er et trådløst nettverk.

Med appen Samsung Smart Camera registrerer NX300 automatisk din enhet og laster deretter trådløst over bildene. Nøkkelen til kameraets bildekvalitet og høye detaljrikdom er den ny APS-C CMOS-sensoren med 20,3 megapiksler.

Samsung har utrustet NX300 med en ny, egenutviklet bildeprosessor som gir rask fotografering, høy bildekvalitet, naturtro fargegjengivelse og mindre bildestøy, i tillegg til mulighet for å filme i full HD (1080p) i både 2D og 3D. Parallelt med NX300 lanseres nemlig 3D-objektivet NX 45 som både kan håndtere stillbilder og filmer i 3D.

Både kameraet (anbefalt utsalgspris 6 600 kroner) og objektivet (anbefalt utsalgspris 4 000 kroner) lanseres i fargene hvit og svart i løpet av april.

Powered by Labrador CMS