Nikon Coolpix S6500 og S2700

Pressemelding fra Nikon 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

For øyeblikkene som er verdt å dele:

Nikon COOLPIX S6500 med WiFi og elegante COOLPIX S2700

Nikon utvider COOLPIX-serien med to nye kompaktmodeller – fargerike og kompakte S6500 og tynne og elegante S2700.

–Både COOLPIX S6500 og COOLPIX S2700 gjør det enkelt å ta bilder og filme når du er på farten, og med S6500 kan du dessuten laste opp bilder og film rett på nett. Med vidvinkelobjektivene kan du ta gruppebilder eller zoome inn for å komme ekstra nærme motivet. Funksjonene Smart portrett og Skjønnhets-retusjering gjør portrettbildene ekstra fine, sier Produktspesialist Jon Aasen i Nikon Norge.

Reisepartnere

COOLPIX S6500 har innebygd WiFi, en CMOS-sensor med 16 megapiksler, NIKKOR vidvinkelobjektiv, 12 ganger optisk zoom og egen knapp for filming i  full HD-kvalitet (1080p). Via WiFi kan bilder og filmer enkelt lastes opp og deles på sosiale medier. Tynne og elegante COOLPIX S2700 er en perfekt reisekamerat. Kameraet passer perfekt i lommen, til tross for at det har et kraftig NIKKOR-objektiv med seks ganger zoom og vidvinkel, 16 megapiksler, 2,7 tommer LCD-skjerm med antirefleksbehandling og egen knapp forfor filming i HD-kvalitet (720p).

COOLPIX S6500 – zoom inn og del

Med COOLPIX S6500 trenger du ikke lenger redusere bildekvaliteten for å sikre rask deling på sosiale medier.

–Den innebygde WiFi-funksjonen betyr i praksis at du kan overføre bilder og filmer direkte til eksterne enheter* for enkelt å kunne deles i sosiale medier. Du kan også bruke smartutstyret som en fjernkontroll for kameraet, noe som er nyttig ved for eksempel selvportrettfotografering, sier Aasen.

NIKKOR-objektivet med 12 ganger optisk zoom og en brennvidde på 25-300 mm hjelper deg med å ta bilder med høy oppløsning enten du tar nærbilder eller tar bilder på avstand. Den bakbelyste CMOS-brikken på 16 megapiksler hjelper deg å fange det naturlige lyset slik det er, enten du tar bilder av  en solnedgang, i et mørkt konsertlokale eller under en romantisk middag med stearinlys.

–En filmopptaksknapp som øyeblikkelig bytter fra fotografering til video gjør det enkelt og raskt å filme i full HD (1080p). I tillegg sikrer Nikons automatiske bildestabiliseringsteknologi skarpe  bilder og gjør at du kan konsentrere deg om komposisjonen, sier Aasen

COOLPIX S6500 er tilgjengelig fra 7. februar og kommer i hele seks ulike farger (sølv, sort, rød, oransje, hvit, og blå). Kameraet har en veiledende pris på 1.790,-.

COOLPIX S2700 – slankt reisefølge

COOLPIX S2700 har et kamerahus som kun er 20,7 mm tynt. NIKKOR-objektivet med seks ganger optisk zoom sikrer fotografering med høy presisjon.CCD-bildebrikken på 16 megapiksler gir skarpe bilder og klare HD-filmopptak (720p).

Smarte autofunksjoner stiller inn kameraet etter situasjonen. Det eneste du trenger å gjøre er å peke og klikke. 

–Takket være Smart portrettsystem, med funksjoner som Smilutløser, Blunkefilter, Mykere hudtoner og innebygd funksjon for å korrigere røde øyne, vil motivene alltid se bra ut. Når bildet er tatt, kan du velge mellom åtte skjønnhetsretusjeringsalternativer for å sikre endra vakrere portretter,sier Aasen.

Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 10. januar, og leveres i syv farger (sølv, sort, rød, lilla, blå, rosa med dekor og lilla med dekor), og har en veiledende pris på 890,-.

COOLPIX S6500 – funksjoner

3 tommer LCD-skjerm (460 000 punkter): Nikons teknologi Clear Color Display gir skarpe kontraster og tydelige bilder selv under fotografering i sterkt sollys eller i svakt lys.

Automatisk HDR-modus: I HDR-modus kombinerer kameraet to bilder som er tatt med forskjellig eksponering i en eksponering. Det gir resultater med store dynamiske områder og flotte farger.

Brukervennlig panorama 360o/180oPanorer vertikalt eller horisontalt for å skape dynamiske panoramabilder.

Serieopptak med høy hastighet: Ta gode bilder av motiver i bevegelse. Ta opptil syv seriebilder med 10 bilder per sekund.

Retusjeringsmeny: Gjør bildene bedre med et stort utvalg filtereffekter, inkludert hurtig retusjering under avspilling. Funksjonen Bare valgt farge gjør det mulig å beholde tre valgfrie farger og konverterer øvrige deler av bildet til sort-hvitt. Funksjonen Stjernefilter gir motiver med mange lyspunkter stjerneeffekter.

19 motivprogram: Optimaliserer automatisk kameraets innstillinger for populære stiler og effekter.

Opptak i 3D: Skap 3D-bilder som kan vises på TV-er og  datamaskiner med 3D.

Følg motivet med AF: Ta skarpe bilder av motiver i bevegelse. Med Følg motiver med AF, følger kameraet  et valgt motiv selv om det er i bevegelse.

EXPEED C2: Nikons raske og kraftige bildebehandlingssystem legger til rette for rask betjening, forbedret filmopptak, økt følsomhet og best mulig bildekvalitet.

COOLPIX S2700 – funksjoner

Reduksjon av uskarphet ved bevegelse: Reduserer effekten av bevegelser i kameraet for å kompensere for kamera- og motivbevegelse. Høy ISO-følsomhet (opptil 3200) reduserer risikoen for å ta uskarpe bilder av motiver i bevegelse eller motiver i dårlig lys. BSS (valg av beste bilde) velger automatisk det skarpeste av opptil 10 bilder i en serie.

Retusjeringsmeny: Forbedre bildene med en rekke filtereffekter. For eksempel funksjonen Bare valgt farge gjør bildet monokromt og fargesetter deretter et utvalgt område. Funksjonen Stjernefilter gir motiver med mange lyspunkter en stjerneeffekt.

Litium-ion-batteri: Miljøvennlig og oppladbart batteri for lenger varighet.

Følg motivet med AF: Ta skarpe bilder av motiver i bevegelse. Følg motivet med AF holder motivet i fokus selv om det er i bevegelse.

EXPEED C2: Nikons raske og kraftige bildebehandlingssystem legger til rette for rask betjening, forbedret filmopptak, økt følsomhet og best mulig bildekvalitet.

*Krever installasjon av Nikons Wireless Mobile Adaptor Utility-applikasjon (kompatibel med iOS og Android™)

Powered by Labrador CMS