Samsung Galaxy NotePRO og TabPRO

Pressemelding fra Samsung 6. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hele kontoret under armen med Samsung Galaxy NotePRO og TabPRO

Samsung setter standard for nye tablets

Med lanseringen av Samsung Galaxy TabPRO og Galaxy NotePRO setter Samsung standarden for nye tablets og mobilitet. En krystallklar og høyoppløselig skjerm (2560x1600), samt smarte funksjoner og kraftige verktøy for økt produktivitet, gjør at Galaxy TabPRO og Galaxy NotePRO tilfredsstiller kravene til både profesjonell og privat bruk.

Opp til 12,2 tommer

For små foretak og kreative brukere er en stor skjerm viktig fordi det er lettere å jobbe med presisjon på en større skjerm. Samsung lanserer derfor Galaxy TabPRO og NotePRO med en skjerm på 12,2 tommer. Galaxy TabPRO finnes også i størrelsene 10,1 og 8,4 tommer. Uansett om man foretrekker mobilitet eller produktivetet finnes det en tablet for alle.

Hvordan du arbeider bestemmer du selv – enten om det er med fingrene rett på skjermen eller med et eksternt tastatur. Kreves det ekstra høy presisjon kan du i stedet arbeide med den interaktive S Pen direkte på skjermen på Galaxy NotePRO. Klipp, lim, tegn, flytt eller kopier; Galaxy NotePRO er en ideell plattform både for å skape eget innhold og konsumere andres. Du får selvfølgelig tilgang til funksjoner som Action Memo, Scrapbook, Screen Write og S Finder.

Produktivitet i fokus

Galaxy TabPRO og NotePRO er to kraftige arbeidsverktøy. Du får tilgang til alt som finnes på jobb- eller hjemme-PC-en din via Galaxy TabPRO og NotePRO. La PC-en stå på, så speiles den i tableten din. Det gjør det enkelt å redigere og lagre filer på avstand. På selve tableten finnes Hancom Office, en tjeneste for ordbehandling, kalkyler og presentasjoner som lar yrkesaktive arbeide effektivt mens de er på farten. Tastatur, mus og USB lan-hub finnes som tilbehør slik at man kan arbeide på samme måte som man er vant til på sin PC. Med et eksternt minne får du ikke utfordringer med begrenset internminne, som mange andre tablets har. Et SD-kort er alt som trengs for å håndtere store filer og tunge data direkte på tableten.

Med individuelle innlogginger kan flere personer bruke en og samme tablet. Det gir både ansatte og bedrifter ekstra fleksibilitet, som kreves i dagens arbeidsmiljø der vi holder høyt tempo og alltid skal ”være på”. Med Samsung e-meeting kan man samarbeide, og brukerne kan dele innhold i løpet av et møte uten at det trengs tilgang til en sentral server eller et nettverk.

Fakta: Galaxy TabPRO 12,2 og Galaxy NotePRO har en WQXGA (2560 X 1600) superklar LCD-skjerm. WiFi-versionen har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore)-prosessor og 4G-versjonen Snapdragon 800 2.3GHz Quad, Operativsystemet Android 4.4 KitKat. Doble kameraer. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB3.0. NotePRO leveres med tilhørende S Pen. Batteri 9,500mAh. Galaxy TabPRO 8,4 og TabPRO 10,1 har en WQXGA (2560 x 1600) LCD-skjerm. WiFi-versjonen av TabPRO 10,1 har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore

+ 1.3 GHz Quadcore)-prosessor, 4G-versjonen en Snapdragon 800 2.3GHz Quad. TabPRO 8,4 har en Snapdragon 800 2.3 GHz QuadCore-prosessor. Begge størrelsene har operativsystemet Android 4.4 KitKat. Doble kameraer. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac CH Bonding, BT v4.0, microUSB 2.0. TabPRO 10,1 har et batteri på 8,220mAh, TabPRO 8,4 på 4,800mAh.

Finnes i butikk i løpet av februar/mars 2014 med anbefalt utsalgspris fra 3 299 kr.

Powered by Labrador CMS