VETERAN MED DIREKTE UTSKRIFT

Polaroid har 75 års erfaring med direkte utskrift av bilder. De møter den økte interessen med flere nylanseringer.

Publisert Sist oppdatert

Fremkalte bilder og polaroid opplevde en sterk tilbakegang når digitalkameraene ble lansert. Nå fokuser Polaroid mer enn noen gang på direkte utskrift. Det er blitt trendy å ta polaroid bilder, spesielt i sosiale sammenheng. Bildet tas, skrives ut og deles fysisk på noen få sekunder.

Sosialt kamera med GPS

Dette er en liten trådløs skriver med støtte for blåtann og trådløst nettverk

Den nye modellen Socialmatic er tilpasset sosialt bruk. Med objektiv på både forsiden og baksiden er det gode muligheter for vanlige bilder og selfies. Hovedkameraet på forsiden har 14 megapiksler, mens det lille på baksiden har to. Det er selvfølgelig mulighet for direkte utskrift, men kameraet støtter både blåtann og wifi. I tillegg har det en innebygget GPS slik at bildene kan geo-tagges. Det gir brukeren mulighet til å dele bildet elektronisk eller på sosiale medier. Kameraet støtter Android. Det kan ta opp levende bilder, og det er mulig å dele filmen med å lage en QR-kode. Kameraet finnes i hvit og svart utførelse.

Trådløs skriver i lommeformat

Selskapet har erkjent at ikke alle har et polaroidkamera, men at et ønske om likevel å kunne skrive ut et bilde kan være tilstede. Derfor er Polaroid Zip lansert. Dette er en liten trådløs skriver med støtte for blåtann og trådløst nettverk. Det betyr at skriveren kan skrive ut bilder direkte fra de fleste mobiltelefoner, nettbrett og kamera med trådløs støtte. Den støtter både Android og Apples operativsystem. Den skriver ut et fullfargebilde på under et minutt. Det er ikke behov for påfylling toner eller blekk, bare papir må etterfylles. 

Powered by Labrador CMS