Mia Cathrine Tveit Stoknes (f. v.), Magnus Berger, Marianne Flatstulen (alle Circle K), Ole Morten Skymoen, Mikkel Hansen og Tom Vedvik (alle TT Micro). Foto: Regine Dalen Birkeland

TT MICRO TIL TOPPS HOS CIRCLE K

TT Micro er kåret til årets leverandør av Circle K Norge. – En stor ære og utrolig hyggelig, sier administrerende direktør Ole Morten Skymoen.

Publisert

Prisen ble delt ut 10. mai under et arrangement i Folketeatret i Oslo, med flere hundre Circle K-forhandlere i salen.

– Denne prisen dedikerer jeg til våre medarbeidere, som hver dag gjør en fantastisk jobb. Tusen takk. Dette var utrolig moro, sier Ole Morten Skymoen i TT Micro i en pressemelding fra Circle K.

Mia Cathrine Tveit Stoknes (f. v.), Magnus Berger, Marianne Flatstulen (alle Circle K), Ole Morten Skymoen, Mikkel Hansen og Tom Vedvik (alle TT Micro). Foto: Regine Dalen Birkeland

Ifølge deres eget nettsted driver Circle K i Norge 456 energistasjoner, hvorav 259 er betjente stasjoner som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat, og de har rundt 3 000 medarbeidere.

Prisen gjelder fiskalåret FY23, og ifølge Circle Ks markedsdirektør Magnus Berger har TT Micro vært en meget god samarbeidspartner innenfor flere kategorier i mange år.

De er meget fleksible og serviceinnstilte

– De jobber, sammen med sine leverandører, kontinuerlig med forbedring av produkter og konsepter som kan bidra til økt salg og inntjening. De er meget fleksible og serviceinnstilte overfor oss og våre stasjoner landet rundt, sier Berger i pressemeldingen.

Sju på veien

Ole Morten Skymoen sier prisen betyr mye for TT Micro.

– Dette betyr enormt mye for oss. Vi er en liten organisasjon, vi har sju personer som jevnlig besøker Circle Ks stasjoner landet rundt. De gjør en fenomenal jobb, sier han.

– Samarbeidet med Circle K har vært en morsom og spennende reise fra noen få produkter til flere hundre. Det har vært er meget godt samarbeid, og vi har lært mye av Circle K innen kategorien vi er leverandør i. Og takk til alle Circle K-stasjonene for den fantastiske måten dere tar imot oss ute på stasjonene. Det er en stor glede å besøke landets Circle K-stasjoner, sier Skymoen i pressemeldingen.

TT Micro er distributør for italienske Celluarline, som er en av de største mobiltilbehørsprodusentene i Europa, men er blant våre lesere kanskje mest kjent for sine egne radioer og dab-adaptere med varemerkene Pinell og Tiny Audio. Hos Circle K leverer TT Micro i tillegg til mobilutstyr blant annet også briller og capser.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS