Clint Digital Asgard med Spotify Connect i Fullt Multiroom

Pressemelding fra EET Europarts 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Clint Asgard™ høyttalerserie - nå oppdatert med Spotify Connect til FULLT MULTIROM

Den danske produsenten Clint Digital, kunngjør at Asgard™ -serien er nå klar for Spotify Connect i FULLT MULTIROM.

"Vi er svært stolte av å kunne introdusere denne funksjonen til vår Asgard™ serie", sier administrerende direktør Brian Larsen, Clint Digital. "Spotify Connect fullt multirom er implementert bare i noen få A-merker, som gjør det enda mer viktig for et lite selskap som vårt, at vi kan tilby denne funksjonen".

Alle Asgard™ produkter reflektere de stolte tradisjoner bak dansk design, danske akustikk, og typisk skandinavisk enkelhet av materialer, funksjonalitet og brukervennlige grensesnitt.

Hele Asgard™ serien er designet i Danmark av Clint Digital, av designeren Phillip Bodum.

For mer informasjon om Spotify Connect, kan du se her: www.spotify.com/us/connect/

Historien om Asgard™

I nordisk mytologi er Asgard verden hvor gudene bor. De norrøne guder og gudinner er kjent for sin styrke, utholdenhet, fart og intelligens. Basert på mytene fremkaller det danske audio/Video- og designfirmaet Clint digital nå disse legendariske vikinggudene til live med lanseringen av Asgard ™-serien, som består av en rekke spennende lydprodukter lagetav kvalitetsmaterialer og designet med fokus på funksjonalitet og brukervennlighet.

Powered by Labrador CMS