Komplett Intono

Pressemelding fra Komplett Group 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Komplett Group lanserer eget høyttalermerke - Intono

Netthandelshuset Komplett Group burde være kjent for de aller fleste blant annet gjennom nettbutikken Komplett.no. For flere år siden satte Sandefjords-bedriften i gang et prosjekt med ett klart mål, nemlig å utvikle høyttalere i god kvalitet med et klassisk skandinavisk designuttrykk. Våren 2012 lanseres helt nye høyttalere på det skandinaviske markedet. Høyttalerne har fått det klingende navnet ”Intono”.

Det har tatt langt tid å utvikle høyttalerne, og både designere og teknikere gikk mange runder før man ble helt fornøyde. Resultatet er høyttalere med avrundede buer og smekre linjer i klar og skinnende pianolakk.

Produktsjef John Arild Bø forklarer nærmere om prosessen rundt utviklingen av høyttalerne: ”Det skandinaviske markedet er bevisste, både når det gjelder lydkvalitet og design. Vi tror vi har funnet et godt, skandinavisk uttrykk. Mange vil ikke ha store ”monolitter” inn i stua, og både den avrundede formen og den klare pianolakken vil passe godt inn i mange skandinaviske hjem. Underveis har vi også blitt nødt til å gjøre mange tekniske endringer, slik at vi oppnådde den kvaliteten vi ønsket oss”.

INTONO K53 - KLAR LYD - SKANDINAVISK DESIGN

Gulvstående høyttalere er enkle å plassere og er utgangspunktet for en god musikkopplevelse. At Intono er designet med buer og myke linjer, er ikke bare gjort fordi høyttaleren skal være pen å se på: målinger viser at resonans reduseres hvis høyttalerkabinettet er avrundet. Materialene i høyttalerne er håndplukket for å gi en optimal opplevelse: kvalitetselementer, gode delefilter og robuste MDF-kabinetter i skinnende pianolakk.

Intono K53 leveres med et 25 mm diskantelement og tre 5” mellomtone-/ basselementer. Veil.pris: kr 2.995,- (pr par).

INTONO SUBWOOFER GIR DEN RETTE HJEMMEKINOFØLELSEN

”Intono” er latin og betyr ”torden”. Er du ute etter realistiske opplevelser i hjemmekinoen har Intono mye å by på: Fronthøyttalere med en ekstra subwoofer gir deg den rette hjemmekinofølelsen.

Intono K8s - subwoofer med et 8” aktivt basselement gir ekstra liv i musikken. Veil.pris: kr 1.995,-.

Intono K12s - subwoofer med et 12” aktivt basselement gir kinostemning i stua. Veil.pris: kr 2.995,-.

INTONO AKTIVE BOKHYLLEHØYTTALERE FOR IPHONE-GENERASJONEN

For deg som bruker PC eller MP3-spillere som for eksempel iPod/iPhone er aktive høyttalere et plassbesparende og rimelig alternativ. En aktiv høyttaler har innebygget forsterker og dermed behøver du bare selve høyttalerne i tillegg til det utstyret du allerede har. Intonos aktive høyttalere er laget spesielt med tanke på bruk sammen med iPhone, iPod og andre musikkspillere. Du kan koble til ”alt” – både PC, laptop, CD-spillere, mediespillere, iPhone, iPod og mye annet, uten å gå veien om en forsterker. Høyttalersettet Intono K5a lader til og med opp iPhone’n din via den innebygde USB-kontakten! Og ønsker du deg enda mer bass, kan høyttalerne kobles rett på subwoofer, for eksempel subwooferen Intono K8s.

Intono K5a er aktive to-veis høyttalere som inneholder et 25 mm diskantelement og et 5” mellomtoneelement. Veil.pris: kr 1.995,- (pr par).

Powered by Labrador CMS