Konsernsjef Eivind Helgaker i Ice Group ASA. Foto: Ice
Konsernsjef Eivind Helgaker i Ice Group ASA. Foto: Ice

ICE KJØPER KOMPLETTS MOBILKUNDER

Ice Communication Norge AS kjøper kundebasen til Komplett Mobil AS, med snaut 75.000 aktive mobilkunder.

Publisert

– Ice er hovedutfordreren i det norske mobilmarkedet. I likhet med Komplett Mobil har vi bygd opp en kundemasse basert på kundevennlige priser og produkter. Vi er altså en god match for hverandre, sier konsernsjef Eivind Helgaker i Ice Group ASA i en pressemelding.

Han er også administrerende direktør for Ice i Norge.

Kjøpssummen er cirka 105 millioner kroner, avhengig av hvor mange av kundene som blir med over fra Komplett Mobil til Ice.

I likhet med Komplett Mobil har vi bygd opp en kundemasse basert på kundevennlige priser og produkter. Vi er altså en god match

– Vi opplever Ice som en sterk utfordrer til duopolet. De er et innovativt, prisbevisst og kundevennlig mobilselskap. Deres tilbud er veldig likt det vi har tilbudt våre kunder, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Komplett Mobil i samme pressemelding.

Her heter det at Komplett Mobils kunder ikke trenger å foreta seg noe i forbindelse med overføringen av kundeforholdet, før de mottar mer informasjon fra ice.

Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Komplett Mobil. Foto: Komplett Mobil.
Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Komplett Mobil. Foto: Komplett Mobil.

Ice dekker 89 prosent

– Abonnementet hos ice vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett Mobil, men alle Komplett Mobil-kunder vil umiddelbart dra nytte av at ice ikke fakturerer for overforbruk av mobildata, heter det.

Ice karakteriserer seg selv som landets raskest voksende mobiloperatør, med et 4G-nett som dekker 89 prosent av Norges befolkning. Nettet klargjøres for oppgradering til 5G. Der ice ikke har egne basestasjoner går trafikken automatisk gjennom en annen operatørs nett.

– Med enda flere kunder på laget øker vi selskapets konkurransekraft, noe som til syvende og sist vil komme alle kundene våre til gode. Vi skal være operatøren som gir mobilkunder høy kvalitet, gode priser og ikke minst nye og kundevennlige produkter. Vi håper og tror Komplett Mobils kunder vil sette pris på de mange kundevennlige produktene og tjenestene de får tilgang til som kunde av ice, sier Helgaker i pressemeldingen.

Migrering av kundene er planlagt gjennomført i perioden april til juni 2019.

Powered by Labrador CMS