KOMPLETT MED EGET HØYTTALERMERKE

Komplett Group lanserer nå et eget høyttalermerke med navnet Intono. Dette kan bety starten på flere nye produktgrupper fra nettbutikken.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av våren kommer Sandefjord-firmaet Komplett Group med sitt eget høyttalermerke, Intono. Serien, som inneholder både bokhylle/stativ-, senter- og gulvhøyttalere i tillegg til basshøyttalere, skal selges på det skandinaviske markedet.

– Dette er noe nytt fra oss. Vi har solgt høyttalere lenge, men det har tidligere ikke vært egen produksjon og eget merke. Konseptet er utviklet over lang tid. Høyttalerne har fått skandinavisk design, vi har laget de tekniske løsningene, mens produksjonen skjer i Kina, forteller forretningsutvikler John Arild Bø.

Aktive og passive

Våre tanker om god lyd ligger bak konstruksjonene

Høyttalerne kommer både i aktive og passive varianter og er beregnet både for tradisjonelle musikkanlegg og hjemmekino. De aktive høyttalerne har inngang beregnet også for basestasjon, eller de kan brukes som PC-høyttalere.

– Vi har utviklet Intono-høyttalerne, og våre tanker om god lyd ligger bak konstruksjonene. De endelige løsningene har skjedd i et samarbeid mellom oss og den kinesiske fabrikken, sier Bø.

Høyttalerne blir lansert i de tre skandinaviske landene og selges foreløpig bare gjennom Komplett-systemet. Gulvhøyttaleren Intono K53 er et toveissystem med ett 25 mm diskantelement og tre fem tommer mellomtone/basselementer. Basshøyttalerne K8S og K12S har åtte tommer henholdsvis 12 tommer. Intono K5A er en aktiv stativhøyttaler som inneholder et 25 mm diskantelement og et fem tommer mellomtoneelement.

Les også:

Må reposisjonere i Sverige

Størst på PC-produksjon

Powered by Labrador CMS