Creative Live! Cam IP SmartHD

Pressemelding fra Creative 4. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Overvåk hjemmet med Creative Live! Cam IP SmartHD

Creatives nye overvåkingskamera til hjemmet er enkelt å installere og leverer videoovervåking i høy oppløsning via Wi-Fi. Kameraet kan fjernstyres via en app og har toveislyd, nattmodus, lyd- og bevegelsesregistrering samt mulighet for lagring i skyen.

Overvåkingskameraet Creative Live! Cam IP SmartHD gjør det enkelt å overvåke for eksempel kontoret eller hjemmet i høy oppløsning via Wi-Fi. Kameraet er utviklet for å gi travle mennesker ro i sinnet ved å la dem følge med i hva som skjer på eiendommen når de selv er på farten. Kameraet kommuniserer med smarttelefoner og nettbrett via den tilhørende appen, som strømmer direkte og sender automatiske alarmvarsler ved uvanlig aktivitet.

Bruk appen til å komme raskt i gang

Du trenger bare Wi-Fi-forbindelse og tre enkle trinn for å bruke Creatives overvåkingskamera: Sett kameraet i strømuttaket, installer den tilhørende appen og skann den individuelle QR-koden som er å finne under hvert kamera, så blir kameraet lagt til din egen brukerkonto.

Appen, som fås både til iOS og Android™, er kompatibel med inntil fire kameraer på en gang.

Overvåk hjemmet 24/7 med lyd- og bevegelsesalarmer

Kameraets diskret design kombinert med den enkle Wi-Fi-tilkoblingen gjør at Live! Cam IP SmartHD passer inn de fleste steder. Når først kameraet er koblet til Wi-Fi, strømmer det direktevideo i høy oppløsning til alle iOS- eller Android-enheter. På den måten kan du hele tiden følge med på hva som foregår i hjemmet når du ikke er til stede. Det intelligente Live! Cam IP SmartHD kan dessuten fange opp bevegelser eller lyder og sende automatiske alarmvarsler.

Fordi kameraet støtter automatisk opptak ved hendelser – med mulighet for å justere graden av følsomhet – går du ikke glipp av selv den minste bevegelse eller lyd. Kameraet er dessuten utstyrt med infrarød LED, noe som gjør det mulig å ta opp i mørke eller ved dårlige lysforhold.

Live! Cam IP SmartHD har innebygget kortleser til microSD, slik at du kan ta opp video og lyd på ditt eget SD-kort. Brukeren kan selv velge om kameraet skal ta opp hele tiden, eller bare når det registrerer lyd eller bevegelse. Når minnet er fullt, vil kameraet automatisk overskrive de eldste opptakene, slik at det dermed kan ta opp på ubestemt tid. Via appen er det også mulig å få vist alarm- og videohistorikken som er lagret på kameraets microSD-kort.

Snakk med familien via kameraet

Kameraets innebygde mikrofon og høyttaler muliggjør dessuten toveiskommunikasjon når kameraet er koblet til telefonen eller nettbrettet, slik at du enkelt kan kommunisere med familiemedlemmer, for eksempel hvis barna er alene hjemme. På den måten er det lett å «stikke

innom» og leke med barna i en liten stund, hjelpe dem med leksene eller bare gi en kort beskjed.

Kameraet er utstyrt med en 1280x720 HD CMOS-sensor med 110 graders synsvinkel, og etter behov kan du enkelt zoome inn på utvalgte steder for å lettere se hva som foregår. Siden kameraet har en magnetisk fot, kan det plasseres på et utall måter og i forskjellige vinkler – til og med på hodet.

Sikker lagring i skyen

Via appen kan du velge lagring i skyen som ekstrafunksjon. For 6,99 euro om måneden kan brukeren døgnet rundt ta opp video, som automatisk lagres i skyen. Brukeren har tilgang til videohistorikken overalt og via alle enheter – og den er lett og sikker å dele. Det er mulig å registrere seg for en gratis prøveperiode på 20 dager.

Pris og tilgjengelighet

Creative Live! Cam IP SmartHD koster 799 kr. Kameraet fås i to farger – hvit og sort – og kan

fra slutten av oktober 2016 kjøpes online på www.creative.com.

Powered by Labrador CMS