Creative Draco HS880

Pressemelding fra Creative 3. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative introduserer spillhodesettet Draco HS880:

Et profesjonelt, slitesterkt og komfortabelt hodesett med realistisk spillyd og eksplosiv bass

Spillhodesettet forvandles til moteriktige hodetelefoner når den fleksible, støydempende mikrofonen tas av

Creative Technology Ltd offentliggjorde i dag spillhodesettet Draco HS880. Spillhodesettet Draco HS880 er utviklet av en hengivent team av akustikere med lang erfaring med spillhodesett. Hodesettet er solid bygget og har to finjusterte, store Neodymium-drivere som produserer så realistiske spillyder og eksplosiv bass at brukeren vil få hakeslepp, mens de øreomsluttende øreklokkene i full størrelse og mykt kunstlær gir førsteklasses komfort når de skal sitte på ørene lenge.

Spillhodesettet Creative Draco HS880 har en avtakbar, støydempende mikrofon som sørger for at kommandoer høres høyt og tydelig. Den svært effektive støydempingen reduserer vesentlig bakgrunnsstøy slik at stemmer høres klart og presist. Hvis du tar av mikrofonen, forvandles hodesettet øyeblikkelig til moteriktige hodetelefoner som gir deg eksepsjonell digital avspilling av musikk fra bærbare enheter. De fleksible, dreibare øreklokkene kan enkelt brettes og pakkes vekk, slik at de er perfekt til å ha med seg på reise og for de som lever et aktivt liv.

Creative Draco HS880 koster 599 NOK og er et rimelig, slitesterkt, komfortabelt og allsidig spillhodesett for alle spillentusiaster som ønsker høy ytelse til en god pris.

Nøkkelfunksjonene til spillhodesettet Creative Draco HS880:

Tekniske spesifikasjoner for spillhodesettet Creative Draco HS880:

Hodetelefoner

Mikrofon

Pris og tilgjengelighet

Spillhodesettet Creative Draco HS880 koster 599 NOK og er tilgjengelig nå fra nettbutikken på

creative.com.

Powered by Labrador CMS