CyberLink PowerDirector 12

Pressemelding fra CyberLink 29. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

CyberLink Corp. (5203.TW) meldte i dag om en ambisiøs satsing i Norden; selskapet har inkludert støtte for norsk, svensk, dansk og finsk språk i sin videoredigeringsprogramvare PowerDirector 12. I dag annonserte CyberLink også at selskapet har knytte til seg flere utsalgssteder i Norge, inkludert Expert, som er en av Norges største elektronikkforhandlere, og Komplett.no, Norges største nettbutikk. Det gjør at de lokale utgavene av PowerDirector blir enkelt tilgjengelig for kundene.

PowerDirector har avanserte funksjoner som normalt ikke finnes i dette segmentet av  videoredigeringsløsninger. Programmet kombinerer avansert funksjonalitet med konkurransedyktig pris.

Det er stor etterspørsel etter multimedieprogramvare blant både privatpersoner og skoler. Stadig flere brukere ønsker avanserte videoredigeringsløsninger som er enkle i bruk og som samtidig oppfyller deres kreative behov. CyberLink er en verdensledende leverandør av multimedieprogramvare, og nå utvider selskapet sin internasjonale satsing til også å omfatte Norden. Det fører til at forbrukerne får videoredigeringsløsninger med høy ytelse, kreativitet og kvalitet. Nå kan brukere i Norden kjøpe PowerDirector hos lokale forhandlere og i nettbutikker, inkludert hos Expert, Komplett.no, MPX.no og Cameraringen.no. 

"Vi er veldig stolte over å kunne introdusere PowerDirector, vår prisvinnende løsning, til de teknologihungrige forbrukerne i det nordiske markedet", sier Alice H. Chang, CEO i CyberLink. "Denne internasjonale ekspansjonen lar flere kunder få en mye bedre videoredigeringsopplevelse enn det de tidligere har hatt."

PowerDirector har vunnet priser flere ganger siden programmet ble lansert i september 2013. Programvaren har blant annet blitt tildelt PC Magazine Best Video Editor of 2013, 5th PC Magazine Editors’ Choice winner og 2014 CES Innovations Award.

PowerDirector 12 er den første programvaren for videoredigering som fungerer godt både på bærbare og stasjonære enheter. PowerDirector 12 har meget omfattende videoredigeringsverktøy, inkludert redigeringsstøtte for MultiCam for opptil fire kameraer og Theme Designer for å lage stilige, 3D-animerte slideshows. PowerDirector 12 er også den raskeste videoredigeringsprogramvaren for privat bruk med 64-bit TrueVelocity® 4-motor som støtter bruk av grafikkprosessor for akselerasjon av flere normalt svært tidkrevende oppgaver. Programvaren er også optimalisert for Intel fjerdegenerasjons Core-prosessorer med overlegen prosesseseringshastighet.

Se www.cyberlink.com for mer informasjon

PowerDirector 12 – versjoner og priser

Versjon

Pris

Pris

Pris

PowerDirector 12 Ultra

NOK 699

DDK 699

SEK 799

PowerDirector 12 Ultimate

NOK 929

DDK 929

SEK 1049

Powered by Labrador CMS