Cylinda Minicooler Sweden Rock 2018 er 23 cm høyere enn de vanlige flaskekjølerne, og rommer derfor 65 liter mot 40 liter. Foto: Ola Larsson

CYLINDA MED SWEDEN ROCK-KJØLER

På Elon-messen viste 60 års-jubilanten Cylinda frem sin vaskemaskin FTA5576 med autodosering, og en Sweden Rock-flaskekjøler.

Publisert

Anders Larsson, nøkkelkundeansvarlig i Cylinda, sier på Elon-messen at selskapets 60 års-jubileum kommer til å synes i markedsføringen. I fjor ble selskapet forsterket med ansatte både på service- og produksjonssiden, i tillegg til marked og salg. Dette for å skape så gode forutsetninger for handlerne som mulig.

Cylinda ble etablert i Sverige i 1958, og eies i dag av Elektroskandia Sverige AB. Produktutviklingen skjer fortsatt i Sverige, og varemerket er på tur inn i Euronics-kjeden i Norge.

Larsson sier Cylindas Jubileumsvask (FT5274i) igjen ble ELON Group Sveriges mest solgte dette året. Cylinda vil fortsette samarbeidet med Elon-gruppens Bäcklunda-satsing. 50-serien kommer til å få en ansiktsløftning, og Cylinda vil lansere den helt nye 90-serien. Innen kjøl og frys kommer Elon-gruppens flaggskip til å være K3385 og F3385. Dette vil være unike skap for gruppen, der både funksjon og marginer skal være på plass.

– Hva er det hetest produktet dere viser på Elon-messen i år?

Anders Larsson fra Cylinda på Elon-messen 2018 med firmaets autodoserte vaskemaskin FTA5576. Foto: Ola Larsson.

Sweden Rock

– Vår nye vaskemaskin med autodosering, FTA5576, som til tross for en dybde på 54 centimeter har alle egenskaper som i en fullstor vaskemaskin. I tillegg kan man fylle på med én liter vaskemiddel og en halv liter skyllemiddel, noe som skal holde til cirka 20 vask. FTA5576 rommer syv kilo vask, og har 1.600 omdreiningers sentrifugering og energiklasse A+++, sier Larsson.

Utdanning og samarbeid

Et stort fokusområde for Cylinda den første delen av året har vært utdanning. Selskapet har spilt inn utdanningsfilmer som finnes på Elon-gruppens intranett, for at handlerne enkelt skal kunne få tilgang til kunnskap om fokusmodellene, døgnet rundt.

– Vi har til og med valgt at en større del av utdanningen skjer i samarbeid med andre leverandører, slik at handlerne kan sende så mange ansatte som mulig.

Vi har til og med valgt at en større del av utdanningen skjer i samarbeid med andre leverandører

Elon-gruppen har sammen med Cylinda skrevet under på en treårs-kontrakt med festivalen Sweden Rock, og denne satsningen tror Cylinda er helt riktig siden det er denne målgruppen Elon ønsker.

Anders Larsson viste på Elon-messen en liten semikommersiell flaskekjøler på hjul, kalt Minicooler Sweden Rock 2018. Temperaturen kan reguleres fra to til ti grader, kjøleren som rommer 65 liter, og finnes i et begrenset antall. Flaskekjøleren har en diameter på 45 cm og er 96 cm høy.

Powered by Labrador CMS