D-Link DCS-2136L

Pressemelding fra D-Link 5. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer nå verdens første overvåkningskamera med støtte for den nye trådløse standarden 802.11ac, og fargebilde i mørket – DCS-2136L. Støttet for 11ac garanterer økt ytelse og muligheten for å håndtere lengre trådløs avstand. Kameraet gir bedrifter et konkurransedyktig prisnivå, som inkluderer LED-lamper for å gi fargebilde i mørket og tilgang via en gratis mobilapp.

Dag- og nattkameraet er utstyrt med støtte for 802.11ac, som gir brukeren tilgang til den nyeste trådløse standarden, og wifi-kompatibilitet for mange år fremover. Dette gjør også at kameraet klarer høyere trådløs overføringshastighet, som innebærer muligheten for å ha flere kameraer tilkoblet det trådløse nettverket samtidig. 802.11ac er også bakover kompatibel med tidligere trådløse standarder (802.11n/b/g), og dermed er DCS-2136L kompatibel med alle ruter-modeller på markedet.

Fargebilder i mørket

DCS-2136L har fargegjengivning på nattestid – en helt ny teknologi med bruk av hvite LED-lamper.

Det gjør det mulig å vise fargebilder i mørket som gjør identifisering av mennesker lettere enn med vanlig svart/hvit-video. De synlige hvite LED-lampene fungerer også som et varselsignal om at kameraet er på. Det gjør at inntrengere ser direkte mot kameraet og det fanger dermed viktige ansiktsdetaljer.

Wireless AC Day/Night Camera with Color Night Vision (DCS-2136L) leverer detaljrike videobilder med høy kvalitet og en oppløsning på 720p. Med kameraets SPTZ- og digitale zoomfunksjon er det mulig og både panorere, zoome og forstørre områder opptil 10 ganger – uten at det går på bekostning av detaljene i bildene. Det er en praktisk funksjon for overvåking av store områder som en laste-kai, et lager eller et resepsjonsområde.

Støtte for mobilapper med mydlink

Det nye kameraet har støtte for D-Links skytjeneste, mydlink, som gir brukerne en enkel installasjon og kan se en live-video-feed fra sin PC, smarttelefon eller nettbrett. Via en gratis app (mydlink Lite) får brukeren smidig tilgang til kameraet og en rekke nye funksjoner for fjernstyring, innstillinger for bevegelsessensor, zoom, visningsalternativer for natt og dag, innspilling via ”drag and drop”, toveiskommunikasjon, pan/tilt av kameraet fra avstand, samt muligheten for å lage en opptaksplan.

Via det medfølgende microSD-kortet (16GB) er det mulig å spille inn video med bevegelsessensor, eller via en opptaksplan. Opptakene får man videre tilgang til igjennom mydlink-portalen og mydlink-appen.

D-Link D-ViewCam er en avansert programvare for administrasjon som kan håndtere opp til 32 kameraer samtidig. D-ViewCam medfølger gratis ved kjøp av DCS-2136L. Noen av funksjonene inkluderer: mulighet til å administrere flere kameravinkler samtidig, angi varsling til e-post, opprette opptaksplaner, og bruke bevegelsesdeteksjon til å ta opp video direkte til en harddisk.

– Etterspørselen for trådløs videoovervåkning øker stadig og D-Link ligger i frontlinjen når det gjelder trådløse nettverk. Med DCS-2136L, det første IP-kameraet som støtter den nye trådløse ac-standarden, bekrefter D-Link sin posisjon. Enten du leter etter en innstegsmodell, DIY-kamera eller bedriftsløsninger kan D-Link tilby de beste og mest prisverdige videoovervåkningsløsninger til sine kunder, sier Geir Simonsen, Business Development Manager IP Surveillance, D-Link.

Pris og tilgjengelighet

DCS-2136L er allerede tilgjengelig for salg og får en veiledende pris på 2.115 NOK (inklusiv moms)