Hans Christian Andersen er daglig leder i Radiobutikken.no og Sahaga AS. Foto: Stian Sønsteng

KONTAKTLØS RADIOHANDEL

Radiobutikken.no har åpnet opp for utlevering av varer fra sitt lager i Fredrikstad, uten at kunden trenger å være i fysisk kontakt med noen.

Publisert

– Det er utfordrende tider, og det er viktig for oss å imøtekomme ønsket fra enkelte kunder om å kunne handle uten å være i kontakt med andre mennesker. Vi er en liten bedrift, så å si at det er mange som ønsker dette, ville være å overdrive. Men, selv om det foreløpig dreier seg om noen titall spørsmål, er vi opptatt av å bidra til å gjøre disse menneskene trygge. Vi har et veldig godt forhold til kundene våre, og vi gleder oss til å sette i gang dette tiltaket, sier daglig leder Hans Christian Andersen i en pressemelding.

Henvendelsene kommer fra kunder som ikke ønsker å gå i butikken eller hente pakke på Posten.

– Det eneste som kreves, er en hyggelig biltur til Øra i Fredrikstad. Ved bestilling på våre nettsider velges «gratis kontaktfri» som fraktalternativ. På epost avtaler vi tid for henting, og vi kommer ut til bilen med radioen, sier Andersen. 

Flere oppgraderer

I pressemeldingen påpeker han at folk i disse tyder i enda større grad tyr til radio.

– Det er fremdeles noen som ikke har oppgradert radioen sin etter omleggingen til dab+. Disse trenger ny radio nå, for å få med seg informasjonen fra blant annet NRK, P4 og Radio Norge. Mange vil ikke lenger utsette overgangen, og vi kan hjelpe dem. Selv om man kan lytte til de nevnte kanalene via internett eller en mobilapp, registrerer vi at spesielt eldre ønsker seg en tradisjonell radio som er enkel å bruke, sier Andersen i pressemeldingen.

Som følge av koronakrisen har Radiobutikken.no måtte gå til permitteringer.

– Samtidig vil vi sørge for et fleksibelt og godt system som sikrer at alle som ønsker å kjøpe seg radio uten å komme i kontakt med andre mennesker, skal få det tilbudet hos oss, sier Andersen i pressemeldingen.

Selv om man kan lytte til de nevnte kanalene via internett eller en mobilapp, registrerer vi at spesielt eldre ønsker seg en tradisjonell radio som er enkel å bruke

Powered by Labrador CMS