Dell Venue 8 og 11 Pro og XPS 13 og XPS 15

Pressemelding fra Dell 3. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høstslipp fra Dell: Ny nettbrett-serie og kraftig XPS

– De to nettbrettene i Venue Pro-serien har lekker design og høy brukervennlighet, i tillegg til 2-i-1-funksjonalitet. Med ekstrautstyr som tastatur og dokkingstasjon blir de datamaskiner med nettbrett-utforming. Samtidig kommer XPS 15, verdens første bærbare pc med 15,6 tommers Quad HD+ (3200x1800) berøringsskjerm.

I tillegg oppgraderes Ultrabook-en XPS 13 med raskere prosessor, Full HD-skjerm (1920x1080) og enda bedre batteritid.

Dell Venue 8 og 11 Pro

Den nye nettbrett-familien består av Dell Venue 8 Pro og Dell Venue 11 Pro. Dette er ultra-tynne modeller basert på Windows 8.1, og kombinerer ytelse, design og brukervennlighet. Begge nettbrettene er basert på Intel, med Intel Atom firekjerners Baytrail-prosessorer. I tillegg kan man velge opptil fjerde generasjons Intel Core i3 og i5-prosessorer på Venue 11 Pro, samt Intel vPro for administrasjon.

Brettene møter brukernes varierte behov både på jobb og i fritiden. Samtidig er de enkle for IT-avdelingen å integrere i eksisterende datamiljø, fullt kompatible med Windows-applikasjoner og Microsoft Office. Begge har mulighet for avanserte sikkerhets- og administrasjons-verktøy og -tjenester som TPM.

o    Dell Mobile Keyboard med integrert batteri er et tastatur i full størrelse som gir ytterligere forlenget batteritid til brettet, og omformer brettet til en bærbar pc

o   Dell Tablet Desktop Dock gjør det enkelt å koble brettet til opptil to eksterne skjermer i full HD via HDMI- og DP-port, og bruke det som en pc. I tillegg fins tre USB 3.0-porter og audio ut.

o    Dell Active Stylus gjør det enkelt å ta notater og tegne

Dell XPS 13 og 15

Dell utvider XPS-serien med kraftmaskinen XPS 15. Samtidig kommer en oppgradering av XPS 13 Ultrabook.

Pris og tilgjengelighet

Dell XPS 13 og XPS 15 er tilgjengelige i Norge i slutten av oktober. Venue 11 Pro blir tilgjengelige med norsk operativsystem fra slutten av desember, mens Venue 8 Pro kommer i slutten av januar. De norske prisene er foreløpig ikke klare.

Powered by Labrador CMS