Dell Precision M2800

Pressemelding fra Dell 10. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mobil arbeidsstasjon til rekordlav pris

Nye Dell Precision M2800 møter høye krav til grafikk og ytelse i en mobil arbeidsstasjon som ikke vil koste mer enn en vanlig pc.

Dell Precision M2800 er en ny kategori arbeidsstasjon. Målgruppen er den samme som før, som designere, ingeniører og studenter, men de får enorm ytelse for prisen. Precision M2800 byr på 15 tommers skjerm og inkluderer firkjernede prosessorer. Den er også optimalisert og sertifisert for programmer for profesjonelle brukere.

Arbeidsstasjon som gir mye for pengene

Den norske prisen er enda ikke kjent, men det er sikkert at det blir blant de laveste prisene, om ikke den laveste prisen, som fins innen arbeidsstasjoner. Den treffer et segment mellom forretnings-laptoper og mobile arbeidsstasjoner ved å tilby et rimelig, ISV-sertifisert system med profesjonell grafikk og prosessor.

Mange designere, ingeniører og studenter utnytter ikke det fulle potensialet i programvaren, fordi de har en forretnings- eller forbruker-pc i stedet for arbeidsstasjon. Denne arbeidsstasjonen gir deg en maskin tilpasset krevende og avanserte programmer, selv om it-budsjettet ditt er lavt.

Hva er spesifikasjonene for Precision M2800?

Maskinen kommer i ulike konfigurasjoner med ulike spesifikasjoner. Her er noen av mulighetene:

Uansett konfigurasjon kan du kjøre grafiske og dataintensive arbeidsoppgaver sømløst, enten du er på kontoret, ute hos kunde eller i kollokviegruppe.

Hvilke ISV-sertifiseringer har Precision M2800?

M2800 er ISV-sertifisert for en rekke programmer for CAD, digitalt innhold og redigering, som Autodesk AutoCAD, Inventor og Revit, Dassault Systèmes, Solidworks, PTC Creo, for å nevne noen. I tillegg kommer M2800 med Dell Precision Performance Optimiser (DPPO), som automatisk justerer systeminnstillinger for å optimalisere spesifikke programmer.

Hvordan kan du få tak i Dell Precision M2800?

Maskinen blir tilgjengelig i løpet av våren, og norske priser blir gjort kjent i løpet av få uker. Prisene vil variere ut fra ulike konfigurasjoner.

Powered by Labrador CMS