Epson Premium og Home

Pressemelding fra Epson 1. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer syv nye alt-i-ett-skrivere for hjemmet

Skriv ut fra et nettbrett, smarttelefon og Facebook med flotte resultater til en rimelig pris på Epsons nye alt-i-ett-skrivere med Wi-Fi.

Epson har lansert syv nye blekkskrivere for hjemmet, inkludert små alt-i-ett-skrivere med LCD-skjermer med berøringspanel og skrivere som gir blanke fotografier og skarp tekst. Skriverseriene Expression Home og Expression Premium er utviklet for travle husholdninger og strekker seg fra grunnleggende til mer avanserte enheter. Alle har Wi-Fi og en rekke alternativer for mobil utskrift.

Expression Premium-skriverne (XP-820-, XP-720-, XP-620-serien og XP-520) er allsidige og kompakte alt-i-ett-skrivere utviklet for hjemmebrukere som er ute etter flotte, blanke fotografier og skarpe, klare tekstdokumenter. Automatisk Wi-Fi-oppsett gjør det raskt og enkelt å koble til et Wi-Fi-nettverk , og enheter kan også kobles til via Wi-Fi Direct. Tosidig utskrift og LCD-skjermer gjør skriverne enda mer effektive og brukervennlige. XP-820 og XP-720 har en LCD-berøringsskjerm på 10,9 cm på et motorisert kontrollpanel, to papirskuffer, et kontrollpanel og en utskuff som åpnes og lukkes automatisk, og mating av spesialmedier. XP-820 har også faks og en automatisk dokumentmater.

Med Epsons serie med apper for mobil utskrift, Epson iPrint og Epson Creative Print, kan brukere skrive ut fra en smarttelefon, et nettbrett, en bærbar datamaskin og til og med skrive ut bilder fra Facebook. Apple Airprint- og Google Cloud Print-kompatibilitet følger med som standard i hele serien.

Expression Premium-serien bruker Epsons Claria Premium-blekk, et 5-fargers blekksystem som skriver ut holdbare tekstdokumenter i tillegg til blanke fotografier med skarpe detaljer, dype svarttoner og rike, levende farger.

Alle Premium -modellene er tilgjengelige fra 1. september til anbefalte utsalgspriser på kr. 2095 (XP-820), kr. 1695 (XP-720) og kr. 1295 (XP-520) inkl. mva. XP-620  er ikke prissatt enda.

Expression Home-seriens grunnmodeller og mellomklassemodeller i Small-in-One-serien (XP-225-, XP-320-serien og XP-420-serien) er kompakte og gjør utskrift, skanning og kopiering enkelt. Alle modeller har Wi-Fi og mobil utskrift samt en skanner med 1 200 dpi. Modellene i XP-320-serien og XP-420-serien har Wi-Fi Direct samt Apple Airprint og Google Cloud Print-kompatibilitet, XP-420-serien har en LCD-fargeskjerm på 6,4 cm med berøringspanel.

De nye Expression Home Small-in-One-skriverne bruker Epson Claria Home-blekk, et allsidig 4-fargers blekkpatronsett som gir skarpe og klare tekstdokumenter og blanke fotografier i laboratoriekvalitet. Du kan også spare opptil 30 % blekk med Epsons separate blekkpatroner – bytt bare ut fargen som er tom.

Alle Home-modellene er tilgjengelige fra 1. september, priser er ikke fastsatt enda.

Alle Premium- og Home-modellene er kompatible med Epson iPrint-appen som gjør det enkelt å skrive ut fra nettbrett og smarttelefoner. Med én berøring får du tilgang til bilder og dokumenter som er lagret på et nettbrett eller en smarttelefon, og med iPrint kan du skrive ut en nettside, skanne et dokument eksternt eller få tilgang til dokumenter på lagringskontoer i nettskyen, inkludert Dropbox, Evernote, Box og Google Drive.