Epson SurePress L-6034VW

Pressemelding fra Epson 24. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer SurePress L-6034VW digital etikettskriver

I dag utvider Epson utvalget av digitale etikettskrivere med global lansering av den digitale etikettskriveren SurePress L-6034VW. SurePress L-6034VW er Epsons første industrielle skriver som skriver ut i én omgang, den første skriveren som benytter Epsons nye PrecisionCoreTM-linjehodeteknologi og det første produktet som bruker Epsons nye LED-herdede UV-blekk med innebygd digital fernissteknologi.

Den kompakte SurePress L-6034VW-skriveren gir presis kvalitet med maksimal driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse. Den er perfekt for etikettomformere som investerer i en digital etikettskriver for første gang, eller som ønsker å utvide produksjonsfasilitetene med en driftssikker skriver som produserer kvalitetsetiketter hele dagen, hver dag, med minimal nedetid.

Skriveren ble først vist frem som en prototyp ved Drupa 2012, og den avdukes i dag ved Labelexpo Europe i Brussel. Den er tilgjengelig i to modeller: CMYK med digital ferniss og hvitt blekk med høy opasitet (SurePress L-6034VW) og uten hvitt blekk (SurePress L-6034V).

SurePress L-6034VW er utviklet og produsert av Epson og er designet for å skrive ut kvalitetsetiketter i korte eller middels kjøringer med fremragende holdbarhet på standard film- og papiretikettsubstrater med en bredde på mellom 80 og 340 mm. Herdeprosessen bruker LED-lamper for lavere strømforbruk.  Dette gjør det også mulig å skrive ut på varmesensitive substrater, for eksempel polyetylen (PE), noe som gir et størst mulig utvalg av materialer som kan brukes.

For å sikre uovertruffen driftssikkerhet og produksjonstid har Epson lagt til sofistikerte, automatiske funksjoner for overvåking, vedlikehold og rengjøring i SurePress L-6034VW. En unik Epson-funksjon er Nozzle State Analysis-teknologien (dysetilstandsanalyse), som automatisk oppdager om en dyse ikke avgir blekk og rengjør og tilbakestiller den raskt. Utskriften avbrytes minimalt, og kvaliteten påvirkes ikke. Dette er en viktig funksjon som gir minimal nedetid og blekkavfall og sikrer pålitelig, kontinuerlig utskrift.

Det nye PrecisionCore-linjehodet er nøkkelkomponenten som gir SurePress L-6034VW høy ytelse, høy driftssikkerhet, lite vedlikehold og lave driftskostnader. Hvert av de seks linjehodene i skriveren består av 11 PrecisionCore skrivehodemoduler (totalt 52 800 dyser) som gir nøyaktig kvalitet med fin punktkontroll i flere størrelser og høy opprinnelig oppløsning. Linjehodet er tilpasset bruk sammen med Epsons nye LED-herdede UV-blekk og innebygd digital fernissteknologi som gir den beste kombinasjonen av 600 x 600 dpi-kvalitet ved 15 m/min. med levende farger, jevne fargeoverganger, ultrafin tekst, linjer og bilder. 

SurePress L-6034VW gir brukerne fleksibilitet til å skrive ut hvitt blekk med høy opasitet først eller sist for å gi en sterkere bildevirkning på klare og metalliske substrater og et større utvalg av etiketter som kan produseres. Skriveren inkluderer også en innovativ, digital fernissfunksjon som lar brukerne spare tid og kostnader ved å legge på matt eller skinnende overflate eller en kombinasjon av begge, eller selektive effekter med punktferniss under utskrift for å oppnå en rekke overflater. Dette kan gjøres på den samme etiketten eller varieres fra etikett til etikett i samme kjøring.

Nye SurePress L-6034VW utfyller Epsons eksisterende Surepress L-4033AW-etikettskriver og lar markedet velge den teknologien og funksjonaliteten som passer deres spesifikke behov best. 7-fargers Surepress L-4033AW er den eneste digitale etikettskriveren med vannløselig blekk på markedet, og den egner seg perfekt til etiketter av høy kvalitet i ultrakorte kjøringer, særlig på ubestrøkent papir og papir med tekstur. Nye SurePress L-6034VW er et alternativ med betydelig høyere produktivitet og utskrift i én omgang for korte til middels kjøringer. Denne skriveren tar etikettutskrift med UV-blekk til et nytt nivå og gjør det mulig å skrive ut på et større utvalg av substrater.

- Lanseringen av SurePress L-6034VW gjør oss unike i den forstand at vi nå kan tilby to veldig forskjellige skrivere med to forskjellige blekksett. Etikettomformere kan velge de beste løsningene for klientporteføljen, noe som lar dem konkurrere effektivt om lønnsomme forretninger samtidig som de holder kontroll på kostnadene, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SurePress L-6034VW- og L-6034V-modellene blir tilgjengelige i salg neste sommer.

Powered by Labrador CMS