Epson TM-P80

Pressemelding fra Epson 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bli mer mobil med Epsons nye bærbare POS-skriver

Kommunikasjon og batterilevetid er det som gjelder for den nye termiske kvitteringsskriveren

Med et stort utvalg av tilkoblingsalternativer, lang batterilevetid og papirsparefunksjoner er TM-P80 en ny bærbar termisk POS-kvitteringsskriver som er utformet for å enkelt fungere i en rekke krevende miljøer. Skriv for eksempel ut kvitteringer i butikken, QR-koder for en bilvask eller leveringskvitteringer i døren med denne raske skriveren fra Epson, Europas ledende POS-skriverprodusent.

TM-P80 er tilgjengelig med enten Bluetooth- eller Wi-Fi-kommunikasjon for fleksibilitet og bærbarhet. Wi-Fi-modellen drar nytte av Epsons ePOS-utskriftstjeneste og gjør at brukerne kan skrive ut kvitteringer, billetter og kuponger nærmest hvor som helst, direkte fra en mobilenhet. Dette kan gjøres med enhver nettleser som støtter HTML5, uten behov for PC-er, servere eller drivere, og kan lett integreres med gjeldende IT-systemer. Med Bluetooth  kan brukere skrive ut direkte hvor som helst, til og med utendørs, uten behov for et nettverk.

- TM-P80 er ideell til bruk i krevende miljøer som for eksempel handels- og servicenæringen og helsevesenet. Funksjonen for papirreduksjon reduserer kvitteringsmargen og -lengden automatisk med opptil 23 prosent, noe som sparer tid og penger uten at det går ut over utskriftshastigheten til TM-P80 på imponerende 100 mm per sekund. Den lange batterilevetiden – 40 timer for Bluetooth-modellen og 20 timer for Wi-Fi-modellen – betyr at den kan håndtere travle situasjoner og allikevel ha mer å gå på, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal  Liland i Epson Norge.

Med den valgfrie laderen kan opptil fire batterier lades samtidig, slik at man alltid har reservebatterier til flere skrivere. "Drop in"-papirinnmating betyr at det er enklere å bytte ut kvitteringspapir raskt, slik at kundene slipper å vente.

TM-P80 kommer for salg i november, til anbefalte utsalgspriser på kr4814,- (Wi-Fi) og 4233,- (Bluetooth) eks. mva.Se PDF for fotnoter og spesifikasjoner.