Epson WF-2600-serien

Pressemelding fra Epson 1. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson introduserer prisgunstige 4-i-1-blekkskrivere for små bedrifter og hjemmekontorer

WF-2600-serien har funksjoner for fjernutskrift og tosidig utskrift, Wi-Fi, Wi-Fi Direct og NFC-paring med smartenheter.

Epson har lansert tre kompakte 4-i-1-blekkskrivere til fordelaktige priser, spesielt beregnet for hjemmekontorer og små bedrifter. De nye tilskuddene til WorkForce-serien er små og plassbesparende og har funksjoner som er uunnværlige for mindre kontorer, blant annet tosidig utskrift, Wi-Fi, Wi-Fi Direct og LCD-fargeskjerm med berøringsfunksjonalitet. Alle gir kostnadseffektive utskrifter av høy kvalitet.

- Disse nye og kompakte WorkForce-skriverne gir 4-i-1-funksjonalitet til en overkommelig pris og er ideelle for små bedrifter og hjemmekontorer. Tosidig utskrift, automatiske dokumentmatere og raske, laserlignende resultater – det er blekkskriverteknologi på sitt beste, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF kan alle skrive ut, skanne, kopiere og fakse og har i tillegg Wi-Fi pluss Wi-Fi Direct® for trådløs utskrift uten nettverk. Alle skriverne leveres som standard med en 30-arks automatisk dokumentmater og en 1 200 dpi skanner med OCR.

WF-2660DWF og WF-2650DWF gir utskrifter av profesjonell kvalitet. De bygger på Epsons egen PrecisionCore-teknologi, en ny generasjon blekkskriverteknologi som gir utskrifter med førsteklasses farge, kvalitet og holdbarhet på en rekke medier. Begge modellene har en 150-arks frontmatet papirskuff og mulighet for tosidig utskrift, og de kan skrive ut opptil 13 sider per minutt i svart-hvitt og 7,3 sider i farger .

Android-smarttelefon eller -nettbrett kan tilkobles via NFC-paring på toppmodellen WF-2660WF1, som også har Ethernet-tilkobling og en fargeberøringsskjerm på 6,8 cm.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF er utstyrt med Epson Connect, som gjør det mulig å skrive ut fra hvor som helst i verden, enten ved å sende dokumenter på e-post til skriveren eller bruke en ekstern skriverdriver. Epson Connect inkluderer Epson iPrint -appen for enkel utskrift via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett, og har i tillegg funksjoner for skanning til nettsky. Skriv ut direkte fra mobile enheter takket være kompatibilitet med Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Alle modellene bruker Epsons hurtigtørkende DURABrite Ultra-blekk, som gir profesjonelle kvalitetsutskrifter som er vann- og viskefaste og tåler merkepenner. WF-2600-serien er kompatibel med blekk i 16-serien, som fås i standard patronstørrelse eller XL-størrelse. WF-2660DWF er også kompatibel med de svarte 16XXL-blekkpatronene med en utskriftskapasitet på opptil 1 000 sider . Spar opptil 30 % blekk med Epsons separate blekkpatroner – du bytter bare ut fargen du er tom for .

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF og WF-2630WF er tilgjengelige til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr 1795, kr 1295 og kr 955 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS