Epson WorkForce DS-1660W og DS-1630

Pressemelding fra Epson 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Klassens minste skannere dekker alle forretningsbehov

Rimelige, raske og fleksible flatbedskannere med automatisk dokumentmater for økt produktivitet

Effektiviser prosessene og øk produktiviteten med de nye og rimelige dokumentskannerne WorkForce DS-1660W og DS-1630. De kombinerer allsidigheten i en flatbedskanner med hastigheten i en 50-sider automatisk dokumentmater for å håndtere praktisk talt alle oppgaver. Pass, hefter og skjøre dokumenter skannes på platen, mens den automatiske dokumentmateren er perfekt for papirbunker.

- Uansett om du skanner vanlige papirer, viktig dokumentasjon som fødselsattester eller gamle brev, kan denne allsidige, brukervennlige løsningen oppfylle omtrent alle forretningsbehov. To av de raskeste skannerne i sin klasse med 25 spm, som også tar minst plass i sin klasse, gjør det enkelt å plassere disse modellene rundt på kontoret, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Alt fra små bedrifter til store organisasjoner som ønsker en rimelig og enkel løsning for dokumentskanning vil dra nytte av USB 3.0-tilkoblingen, noe som betyr at det ikke går tregt, selv ved en oppløsning på 300 dpi. Og med modusen for lange dokumenter er det mulig å skanne over tre meter papir (kun enkeltsidig). Tosidig skanning og automatisk gjenkjennelse av bildetype øker også effektiviteten, mens Wi-Fi og Wi-Fi Direct på DS-1660W gjør det ekstra enkelt for organisasjoner som ønsker å implementere en egen skanneløsning i arbeidsmiljøet som mange kan ha tilgang til.

Begge modellene drar også nytte av intelligent farge- og bildejustering, for eksempel automatisk beskjæring, korrigering av skjevhet og fjerning av tomme sider og bakgrunner med Epsons bildebehandlingsteknologi.

TWAIN- og ISIS-driverne er inkludert for sømløs integrering med eksisterende dokumentbehandlingssystemer og det er mulig å skanne til en PC, Mac eller kontoer for elektronisk lagring med ett trykk.

WorkForce DS-1660W og DS-1630 er tilgjengelige fra oktober 2016, til anbefalte utsalgspriser på kr. 2.842 og 2.556 eks. mva.