Epsons Value Glossy Photo Paper

Pressemelding fra Epson 8. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt Value Glossy Photo Paper gir deg Epson-kvalitet i hverdagen

Rimelig og enkel fotoutskrift for hjemmebruk

Epsons nye Value Glossy Photo Paper er en rimelig løsning for fotoutskrifter i hverdagen. Dette rimelige fotopapiret gir deg mye for pengene og sikrer Epson-kvalitet hver eneste gang, enten du skriver ut bilder for å bruke dem i skoleprosjekter, sette dem inn i et moodboard eller feste dem på kjøleskapsdøren.

Fotopapiret er spesielt utviklet for å fungere med Epsons utvalg av blekktyper for best mulig kvalitet. Og faktisk kan alle som har en blekkskriver med mating på baksiden, uansett merke, dra nytte av alle fordelene som dette rimelige papiret gir.

Epson tilbyr et utvalg av ulike fotopapir, slik at du alltid finner riktig produkt til riktig pris, uansett situasjon. Den nye trestjerners Value Glossy Photo Paper (183 g/m2) er det rimeligste alternativet i utvalget. Alle som ønsker profesjonell kvalitet eller arkiveringskvalitet, kan velge mellom Epsons firestjerners Glossy Photo Paper (harpiksdekket, 200 g/m2), femstjerners Premium Glossy Photo Paper (255 g/m2) og femstjerners+ Ultra Glossy Photo Paper (300 g/m2).

Value Glossy Photo Paper er perfekt for en rekke bruksområder. Det kommer i to størrelser, A4 og 10 x 15 cm, og er tilgjengelig i pakker med 20, 50 eller 100 ark. Papiret leveres i en lukkbar pose, noe som gjør det enkelt å beskytte det mot fuktighet og lys.

- Epson ønsker at alle skal ha anledning til å skrive ut bilder når de har lyst. Kostnad kan ofte være en barriere, så nå kan vi tilby en rimelig løsning med vårt Value Glossy Photo Paper. Papiret sikrer bilder av Epson-kvalitet til en lav pris, noe som gjør fotoutskrift langt mer tilgjengelig i hverdagen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Value Glossy Photo Paper er tilgjengelig fra oktober 2016 til anbefalte utsalgspriser fra kr. 49,- (20 ark, 10 x 15 cm).

Powered by Labrador CMS