Eyefi Mobi

Pressemelding fra Focus Nordic 9. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eyefi lanserer skytjeneste for enkel håndtering av bilder.

Eyefi, markedslederen når det gjelder trådløse SD-kort, introduserer Eyefi Cloud, en skytjeneste som gir rask tilgang til bilder man tar med et kamera, eller film fra et videokamera, på alle sine enheter trådløst.

Man bruker bare et Eyefi Mobi minnekort i stedet for et tradisjonelt standard SD-kort, for direkte å overføre bilder og video til iOS eller Android™-enheter, men med den nye Cloud-tjenesten kan bildene være umiddelbart tilgjengelige på flere enheter, som f.eks. nettbrett, pc/laptop, smart-TV, etc.

"Med Eyefi Cloud får du en løsning for å dele dine beste bilder og video på en måte vi er vant til fra smarttelefoner, forskjellen er at det nå blir mulig også fra virkelige kameraer”, sier Per Skog, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic AB.

Eyefi kortene overfører bildene automatisk til en app (iOS eller Android), appen laster deretter automatisk opp bildene (eller video) høyoppløste til Eyefi Cloud, der bildene vil være tilgjenglige på flere enheter. 

Ved kjøp av et nytt Eyefi Mobi minnekort er 90 dagers gratis bruk av tjensten som prøvetid inkludert. Etter det er kostnaden for et abonnement 44.99 € pr. år (ca: kr 370,- NOK).

Pris og tilgjengelighet

Eyefi minnekort finnes for omgående levering og koster: Eyefi 8GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 499,- Eyefi 16GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 749,- Eyefi 32GB Mobi minnekort, Ca.pris: kr 999,-

Powered by Labrador CMS