Samsung Galaxy Camera

Pressemelding fra Samsung 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alltid koblet til nettet

Androidkamera med Jelly Bean og 3G-støtte innleder en ny epoke

I dag presenterer Samsung en helt ny produktkategori. Et kamera med Android, Quad core-prosessor og 3G-støtte. Kameraet er det første i verden med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) samt 3G-støtte. Alt kombineres med en kraftig BSI CMOS-sensor med 16 megapiksler og lyssterk optikk (f2.8/23mm/21 x optisk zoom).

Det betyr at du får helt nye bruksmuligheter for kameraet ditt; du kan surfe på nettet, laste ned apper via Play butikk, sende SMS og bilder og poste innlegg i sosiale medier direkte fra kameraets 4,8 tommer store HD-touchskjerm. I tillegg kan du redigere bilder og video.

Med den 4,8 tommer store HD-touchskjermen er Galaxy Camera godt egnet for å gjøre endringer rett på kameraet, men du kan også vise frem dine arbeider direkte på skjermen. Eller du kan bruke AllShare og vise dem trådløst på andre smarte enheter med skjerm. I stedet for å lagre bilder på ulike USB-pinner, mobiler og harddisker kan du lagre de på den medfølgende skytjenesten Dropbox på 50 GB.

Å ta bilder med selvutløser blir også mye enklere, og du slipper nå å løpe frem og tilbake. Takket være talestyring kan du zoome og knipse bildet ved å gi kommandoer til kameraet når man står foran det.

Galaxy Camera har mye moderne teknologi i en veldig liten innpakning. Det gjør at du kan dra full nytte av bilde- og fotoapplikasjoner, takket være avansert optikk. Ta et bilde, rediger det og legg ut knivskarpe bilder uansett hvor du befinner deg. Med Galaxy Camera er du alltid koblet til nettet.

Salget av Galaxy Camera starter i oktober til en veiledende pris på 4 500 kroner

Powered by Labrador CMS