Samsung Galaxy Tab S

Pressemelding fra Samsung 12. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fantastiske farger med nye Samsung Galaxy Tab S

Samsungs nye tablet med den mest avanserte skjermen noensinne – rikere, lysere og et mer fengslende bilde

Samsung offentliggjorde i dag Galaxy Tab S, selskapets hittil tynneste og letteste tablet med den mest avanserte skjermteknologien, en kombinasjon som gir en fantastisk seeropplevelse. Galaxy Tab S gjør også produktivitet og multitasking enklere, alt satt sammen i en stilren og mobil design.  

– Tableten blir et mer og mer populært produkt å bruke til film, spill og underholdning, noe som betyr at skjermen er utrolig viktig for å skape gode brukeropplevelser, sier Christian de Lange, nordisk Key Account Manager for tablets i Samsung Norge. Med Galaxy Tab S setter vi standarden høyt. Tableten gir en visuell opplevelse som gir så livaktige farger som man aldri har sett før, pakket inn i en svært tynn og portabel enhet.

Super AMOLED – den skarpeste skjermen

Galaxy Tab S leverer et bredt spekter av rike og skarpe farger, som er gjengitt på en utrolig virkelighetsnær måte. Super AMOLED-skjermens utrolig høye kontrast gir dypere og mer realistiske bilder. Sammen med den fantastiske hardwaren får du alltid perfekte bildeopplevelser da Tab S har en intelligent justering av fargemetning og skarphet avhengig av hvilken app som brukes, fargetemperaturen og belysningen i omgivelsene. Galaxy Tab S kan brukes utendørs uten problemer da skjermen viser klare og naturlige farger også i sterkt sollys.

Enkelt med Galaxy Experience

Tab S legger godt til rette for multitasking. Du surfer, ser på video, deler filer og ringer samtidig, uten at du behøver å tenke på å lukke appen du bruker. Med fingeravtrykkslesere kan du og alle i familien logge inn sikkert, og få direkte tilgang til ditt eget innhold som ligger inne på din brukerprofil. Når barna vil låne tabletten kan de logge inn i Kids Mode, en modus tilpasset de små som inneholder morsomme apper og tidsfordriv, og som gir deg full kontroll over hvilket innhold de har tilgang til. Du kan også ringe og ta i mot samtaler fra din telefon direkte i Tab S, uavhengig av om du har med deg din smarttelefon eller ikke.

Praktiske tilbehør som fremhever designen

Galaxy Tab S har en lekker utforming, det gjenspeiles i det elegante tilbehøret som også gir deg ekstra funksjoner. Samsungs Book Cover, med sine tre lag, gir en behagelig opplevelse både når du leser, skriver eller ser på video. Vil du ha et etui med en slankere design passer Simple Cover perfekt, og med Bluetooth Keyboard får du et ergonomisk utformet tastatur som er både tynt og som gir god beskyttelse.

Galaxy Tab S kommer i hvitt og Bronze Titanium, og finnes i butikk fra 4. juli.