Samsung Gear S3

Pressemelding fra Samsung 31. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer den nye smartklokken Gear S3 – for en smartere hverdag

 Samsung Electronics Co. Ltd. lanserer i dag Gear S3, en ny, innovativ smartklokke, og styrker dermed sin posisjon som den ledende aktøren innen wearables. Gear S3 har et tidløst design og henter inspirasjon fra håndverket til tidligere generasjoners urmakere. Ved å kombinere dette med det siste innen mobilteknologi, noe som inkluderer IP68 for støv- og vanntetthet og innebygget GPS, blir denne klokken et must-have produkt. Gear S3 har en batteritid på 4-5 dager, avhengig av bruk, noe som betyr at klokken ikke lengre er avhengig av en tilhørende telefon.

Samsung Gear S3 kommer i to ulike utgaver, Frontier og Classic. Gear S3 Frontier har en mer sporty look som blander design og funksjonalitet. Den er utviklet for å fungere i alle situasjoner og miljøer, på jobb eller fritid. Gear S3 Classic henter inspirasjon fra det minimalistiske og elegante som man kjenner igjen fra de mest ikoniske klokkene gjennom tidene. Classic ble utviklet med detaljene i bakhodet, der størrelsen og form er nøye utvalgt for å skape samme følelse som den klassiske luksusklokken. Den er kompatibel med de fleste remmer som selges i klokkebutikker, for enkelt å kunne tilpasses brukerens ulike smak.

- Med Gear S3 fortsetter vi å utvikle vårt wearables-konsept gjennom å tilby innovativ teknologi og design for å møte brukernes livsstil, noe vi merket var forventet allerede ved lanseringen av Gear S2. Gear S3 er ikke bare utviklet for å bli en enda bedre smartklokke, men også for å bli et godt armbåndsur med smarte egenskaper og elegant design, sier Ardelan Sohrevardi, nordisk produktsjef for nettbrett og wearables i Samsung.

En smartere klokke som klarer seg på egen hånd

Gear S3 klarer seg bra på egen hånd takket være innebygget GPS, og innebærer at du ikke behøver å ta frem telefonen for å få veibeskrivelser – svært praktisk når du sykler eller kjører bil. Med den innebygde høyttaleren kan du kan svare innkommende samtaler direkte via klokken når du har hendene opptatt med andre ting. Og takket være et internminne på 4 GB kan du lagre musikk direkte i klokken. Sammen med Bluetooth® Low Energy og en batteritid på 4-5 dager, avhengig av bruk, er Gear S3 ikke like avhengig av tilhørende telefon som sin forgjenger.

I tillegg til det nye designet, som Samsung har utviklet i samarbeid med den Sveits-baserte klokkedesigneren Yvan Arpa, er Gear S3 IP68-sertifisert, noe som gjør den støv- og vanntett, og sådan en optimal klokke for all slags vær. For første gang i Gear-serien har S3 blitt utrustet med det spesialutviklede Corning® Gorilla® Glass SR+, noe som gjør den mer hardfør og minimerer risikoen for riper.

Skjermen skiller seg fra andre smartklokker ved at den kan skryte av Always On Display (AOD) og dessuten at den kan gjengi hele 16 millioner farger takket være Super AMOLED-teknologi. AOD gjør at tiden vises i farge istedenfor å bli helt mørk i dvalemodus, og gir dermed ytterligere følelse av en analog luksusklokke. Gear S3 har bygget videre på det unike, sirkulære grensesnittet som styres enkelt gjennom touch-skjermen og den forbedrede, roterende boett-ringen. Nå kan du enkelt svare, legge på eller slå av en alarm uten å i det hele tatt trykke på skjermen.

Samsung Gear S3 Frontier og Gear S3 Classic kommer med en veiledende cirkapris på om lag kr 3999,-.

Fakta: Samsung Gear S3 har en 1.0 GHz Dual Core-processor, en sirkulær Super AMOLED-skjerm på 1,3 tommer (360 x 360) 278ppi. Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass SR+. Operativsystem Tizen Wearable Platform 2.3.2, 22 mm rem. 4GB internminne og 768MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear S3 måler 46 x 49 x 12.9, Gear S3 Frontier veier 62 g, Gear S3 Classic veier 57 g. NFC, MST, GPS/Glonass. Batteri 380mAh, trådløs lading (WPC Inductive), Batteritid: 4-5 dager. Sensorer: Accelerometer, Gyro, HRM, Ambient light. IP68-klassificering, Kompabilitet: Android 4.4 eller nyere og minimum 1.5GB RAM

Powered by Labrador CMS