Plantronics BackBeat 100-serie

Pressemelding fra Plantronics 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Musikk og telefonsamtaler innen rekkevidde med BackBeat 100 serien trådløse hodetelefoner

Superlett, komfortabelt og med fantastisk lydkvalitet – allsidig headset

Plantronics, en pioneer innen lyd og bærbar teknologi, kan i dag stolt vise fram det første trådløse headsettet utformet som en nakkebøyle laget for telefonsamtaler og musikk. Headsettet er det nyeste tilskuddet i den prisvinnende BackBeat familien. BackBeat 100 har en superlett design slik at du skal kunne bruke dem dagen lang, serien byr på hele lydspekteret med solid bass slik at du kan høre på musikk og se film mens du er på farten. Det har også en innebygget mikrofon, og lett tilgang til handsfree funksjon slik at samtaler til jobb, venner og familie bare er et tastetrykk unna.

- For mange er et velfungerende sett hodetelefoner en uunnværlig samarbeidspartner i hverdagen – enten det er på jobb, skole eller på farten. BackBeat 100 serien sørger for høykvalitetslyd, rask tilgang til telefonsamtaler når du trenger det og utformet på diskret vis med en sømløs design, forteller Lori Langona, markedsdirektør hos Plantronics.

Med en vekt på mindre enn 30 gram, er dette er produkt som du kan bruke hele dagen uten at det går på bekostning av komfort. BackBeat 100 serien har en fleksibel nakkebøyle som tilpasser seg brukerens størrelse og nakkefasong. Ørepluggene er magnetiske, så du trenger ikke bekymre deg over ledningsrot.

Andre funksjoner fra BackBeat 100 serien er:

Plantronics prisvinnende BackBeat familie

BackBeat 100 serien er det nyeste medlemmet av BackBeat familien bestående av trådløse stereo produkter fra Plantronics. Andre stereo Bluetooth hodetelefoner inkluderer BackBeat FIT, et svetteavisende trådløst headset beregnet for alle typer aktiviteter. BackBeat FIT har en fantastisk komfort og holder seg på plass uansett aktivitetsnivå. BackBeat GO 3er trådløse øreplugger designet for å gi super lydkvalitet, mens favoritten BackBeat SENSE er en smart trådløs hodetelefon med sensor teknologi, og BackBeat PRO er et trådløst headset som sørger for aktiv støykansellering , og lyttetid på hele 24 timer.

Pris og tilgjengelighet

BackBeat 100 serien vil være tilgjengelig fra oktober 2016 med en veiledende utsalgspris på kr 795.

Powered by Labrador CMS