HP Chromebook 11 G4 EE

Pressemelding fra HP 20. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer en ny Chromebook spesiallaget for utdanningssektoren

HP annonserte i dag HP Chromebook 11 G4 Education Edition (EE) – en robust og lett Chromebook™ laget spesielt for studenter og lærere.

“Chromebook maskinene i et klasserom gir enkle, sikre og administrerbare løsninger som utnytter teknologi maksimalt i en læresituasjon” sier Andreas Augdahl,salgssjef offentlig sektor og ansvarlig for utdanningsmarkedet i HP Norge. “ Med HP Chromebook 11 G4 Education Edition (EE) gir vi innovasjon, design og HP-kvaliteten til lærere og studenter i en robust enhet som er laget for å håndtere et tøft skolemiljø. Samtidig gir vi studentene mulighet til å utnytte mulighetene i teknologien, både i- og utenfor klasserommet.'”

Bygd for studenter

Studenter kan være krevende brukere av teknologi, og HP designet HP Chromebook 11 G4 EE med dette for øyet. Maskinen er kun 20 mm tykk, veier bare 1.2kg og er vifteløs. HP Chromebook 11 G4 EE er den tynneste Chromebook for Education. Den er utviklet for å tåle MIL-STD testing, og har en robust konstruksjon med støpte gummikanter. HP sin egen dropp-test fra 70 centimeters høyde viser at PCén tåler fall fra skap og skrivebord. Tastaturet på HP Chromebook 11 G4 EE tåler vannsøl.

Et spesialdesignet hengsel gjør det enkelt for flere å samarbeide over samme skjerm. Som opsjon har PCén en IPS-skjerm som gir bedre bilde fra skrå vinkel og som dermed gjør det enklere for flere å dele skjerm når de samarbeider på samme enhet. For de som benytter nettmøter har maskinen innebygget støyreduksjon som sikrer god lyd.

HP Chromebook 11 G4 EE er utrustet med en Intel® Celeron® processorfor rask tilgang til appene og batteriene gir opp til 9,5 timers brukstid som holder gjennom en hel skoledag. Som opsjon får man 3G/4G WWAN tilkobling.

Bygd for de som underviser

HP Chromebook 11 G4 EE er enkel å installere og administrere ved hjelp av opsjonen Chrome Management Console. Lærere og administratorer kan gjennom denne løsningen sikre at lærestedets IT-policy blir fulgt, styre apper og oppdatere operativsystem synkront for tusenvis av Chromebook-enheter.

Tilgjengelighet

HP Chromebook11 G4 EE forventes leveringsklar i Norge i løpet av mars.

Powered by Labrador CMS