HP Pro-serie

Pressemelding fra Hewlett Packard 10. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP Lanserer nye skrivere og PC’er for SMB bedrifter

Nye Pro Series PC og LaserJet skrivere gir  bedrifter ytelse og sikkerhet i en kompakt pakke.

I dag annonserer HP den nye  Pro Serien med  desktop-PC, bærbare  og all-in-one (AiO) PC’er, i tillegg til skrivere og multifunksjons-skrivere. Selv om de er designet for alle bedrifts-størrelser  i forretningssegmentet er nyhetene særlig egnet for små- og mellomstore bedrifter (SMB markedet).

HP har nettopp gjennomført en undersøkelse blant 750 beslutningstakere og ledere som viser at de viktigste teknologiske utfordringene for SMB-bedrifter er: Nye måter å øke produktivitet, løse sikkerhetsutfordringer og kontrollere IT-relaterte kostnader. De nye HP Pro 400 skrivere og PC produkter er laget for å adressere disse områdene.

“Kunder har delt med oss hvilke utfordringer de har med å ta viktige teknologibaserte beslutninger med begrensede budsjetter når de vet hvordan IT ressursene påvirker sikkerhet og produktivitet for deres forretning» sier Enrique Lores, managing director, HP EMEA.   «HP tilbyr kundene support og tilgang til forretningsløsninger som den nye HP Pro Serien av PC’er og skrivere som gir dem ferdige løsninger de har behov for - til et prisnivå som passer deres økonomiske rammer»

Nytt slankt design med høy ytelse og sikkerhet.

Som alle andre virksomheter møter SMB’er hurtige endringer i rammebetingelser hvor teknologi benyttes som en forretningsfordel. Skillelinjene mellom privatliv og arbeidsliv fortsetter å viskes ut og stadig flere “Milleniere” kommer ut i arbeid og benytter mer mobile løsninger og kollaborative arbeidsformer. SMB-bedrifter trenger teknologi som er designet for moderne forretningsmodeller hvor enheter raskt kan kobles sammen og medarbeidere kan samarbeide – uten behov for ledninger, kabler og spesialutstyr.

HP’s Pro Serie av desktopmaskiner, bærbare og AiO’er gir SMB-bedrifter tilgang til teknologi laget for store virksomheter til et akseptabelt prisnivå. Designet er inspirert av den nye generasjonen arbeidstakeres –  såkalte «Millenieres» krav. Enhetene har gjennomgått HP’s Total Test program, med mer enn 120,000 timers test  for å sikre at det nye designet kan motstå belastningen fra både hjemme- og arbeidsmiljø.

Pro Serien av maskiner omfatter world-class, innebygget sikkerhet og administrasjonsmuligheter for å gi SMB-bedrifter trygghet for at deres kritiske data og IT utstyr er beskyttet. HP BIOSphere  tilbyr beskyttelse på BIOS-nivå av enhetenes firmware under systemoppstart og BIOS oppdateringer, og HP Client Security  tilbyr flere muligheter for autentisering og hard-disk kyptering for å sikre sensitive data. Det skybaserte administrasjonsverktøyet HP Touchpoint Manager  gir administrasjonsmuligheter som er lett å implementere, og alle enheter er tilgjengelige med Windows 10  for å utnytte det siste innen teknologi og sikkerhet.

Nye enheter i Pro Serien av PC’er inkluderer:

• HP ProBook 400 G3 serien av bærbare maskiner tilrettelegger for et mer mobilt arbeidssett med sin nye tynne, lette og holdbare design med 13”, 14”, 15” og 17” størrelse og innebygde sikkerhetssystemer som HP BIOSphere, TPM  og fingeravtrykk-leser som opsjon. HP ProBook 440 G3 er nå opp til 17 prosent tynnere og 12 prosent lettere enn forrige generasjon, viktige detaljer for brukere som stadig er på farten. HP ProBook 400 serien inneholder 6th Generation Intel® Core™ prosessorer eller den siste AMD 6th Generation A-series APU , en redefinert soft touch Gravity Black finish, aluminiumsforsterket tastaturdeksel og et spill-resistant HP Premium tastatur. De bærbare maskinene tilbyr et stort antall konfigurerbare tilleggsfunksjoner som for eksempel et FHD display , touch og batterier med lang levetid .

• Både HP ProOne 400 G2 AiO og HP ProDesk 400 series benytter 6th Generation Intel® Core™ prosessorer for maksimal ytelse. Den nye HP ProOne 400 G2 AiO er totalt redesignet og tilbyr nye muligheter for SMB’er med plassbesparende, stilfullt design som omfatter HP’s første fargede bakdeksler for kommersielle AiOer , innebygd cable management, og et antall nye installasjonsmuligheter slik som bevegelig nedleggbar støtte som kan legges helt flatt eller stå med muligheter for å justeres både vertikalt og horisontalt. 20” (50cm) HP ProOne 400 utnytter også mulighetene I Windows 10 som Cortana   og samarbeids-mulighetene er optimalisert med HP Noise Reduction Software, et integrert 1MP HD Webcam  og en opsjon med edge-to-edge 10-point kapasitivt touch panel.

• HP ProDesk 400 serien kommer i en mengde størrelser, inkludert en  ultra-small form factor modell, small form factor eller micro tower varianter, alle optimalisert for økonomi og ytelse. HP ProDesk 400 G2 Desktop Mini tilbyr komplette løsninger for montasje, sikring og implementering  av enhetene. Desktop modellen passer under en pult eller bak en monitor der hvor plassutnyttelse er en viktig faktor, og inkluderer  en ny standard seriell port, VGA og  DisplayPort i tillegg til DDR4 RAM for økt produktivitet og funksjonalitet. HP ProDesk 400 G3 Microtower plattformen tilbyr HP’s best value desktop løsning med høyeste ytelse og skalerbarhet for SMB’er

Nye skrivere med de raskeste “real world print” hastigheter

Den nye HP LaserJet 400 serien av skrivere og multifunksjonsskrivere (MFP’er) tilbyr hastigheter og effektivitet som holder produktiviteten opp med raskest «first page out», raskest to-sidig utskrift, og laveste energiforbruk i sin klasse , . Med disse modellen fortsetter HP å tilrettelegge for sikkerhet rundt utskrift ved å tilby Pro seriens innebygde sikkerhetsfunksjoner slik som jobblagring med PIN Printing  . De nye skriverne er ideelle for mindre arbeidsmiljøer med 3-10 brukere og utskriftsmengder på opp til 4.000 sider per måned. De inkluderer:

• HP LaserJet Pro M402 serien er en monokrom skriver som er egnet for små kontorer da den er den minste og mest  energieffektive skriveren i sin klasse .

• HP Color LaserJet Pro M452 serien leverer raske fargeutskrifter som er best i sin klasse med opp til 48% raskere «first page out» enn sin forgjenger .

• HP LaserJet Pro MFP M426 serien tilbyr monokrome utskrifter i en  MFP bygget for produktivitet med en rask to-sidig skanningsfunksjon og support for dokument-workflow, inkludert skann til email, mapper, USB og skytjenester. Den leverer også raske utskrifter som er best i sin klasse med opp til 100% raskere to-sidige utskrifter enn sin forgjenger .

• HP Color LaserJet Pro MFP M477 serien tilbyr rask skanningsfunksjon og support for dokument-workflow, inkludert skann til email, mapper, USB og skytjenester.. Den leverer også raske fargeutskrifter som er best i sin klasse med opp til 140% raskere to-sidige utskrifter og 46% raskere «first page out» enn sin forgjenger  .

• HP Color LaserJet Pro MFP M274n er 3-i-1 versjonen av M277n som ble lansert i april 2015 og som ble kåret til vinner av “the reddot award 2015”. Med tre hovedfunksjoner – utskrift, kopi og scan, er HP Color LaserJet Pro MFP M274n den minste fargelaser MFP i sin klasse som gjør det mulig for arbeidsteam å gjennomføre ulike oppgaver med en mengde funksjoner for produktivitetsøkning og workflow.

For kunder som ser på mulighetene til å tilrettelegge for mobil produktivitet for sine ansatte støtter den nye 400-serien av skrivere en rekke løsninger for mobil utskrift – slik som «wireless direct» og «NFC touch-to-print», i tillegg til skybasert «pull printing» med HP JetAdvantage Private Print , , .

HP videreutvikler  Original HP Toner kasetter med JetIntelligence for kunder som trenger monokrome utskrifter med tillegg av «precision black toner». Precision black toner gir presise sort/hvite utskrifter og bedre utnyttelse av hver tonerkasett.

For de minste SMB’ene og hjemmekontor med et utskriftsbehov på mindre enn 50 sider pr. måned annonserte HP for kort tid siden en utvidelse av skriverealternativene som kan benytte «Instant Ink» teknologien, inkludert den nye HP OfficeJet 4650 All-in-One skriveren. HP’s “ink replacement service” tilbyr kunder med begrenset utskriftsbehov en rimelig og problemfri mulighet for å sikre seg fra å gå tom for blekk.

Priser og tilgjengelighet

• HP ProBook 400 serien forventes å være tilgjengelig i EMEA fra oktober.

• HP ProDesk 400 serien forventes å være tilgjengelig i EMEA i november

• HP ProDesk 400 Small Form Factor forventes å være tilgjengelig tidlig 2016

• HP ProOne 400 AiO forventes å være tilgjengelig i EMEA i november

• HP LaserJet Pro M402 serien forventes å være tilgjengelig fra oktober

• HP Color LaserJet Pro M452 serien forventes å være tilgjengelig fra oktober

• HP LaserJet Pro MFP M426 serien forventes å være tilgjengelig fra oktober

• HP Color LaserJet Pro MFP M477 serien forventes å være tilgjengelig fra oktober

• HP Color LaserJet Pro MFP M274n forventes å være tilgjengelig fra oktober

Powered by Labrador CMS