HP Scanjet Enterprise 7000s2

Pressemelding fra HP 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hewlett-Packard lanserer nye multifunksjons-skrivere, skanner og laserskriver optimalisert for profesjonelle brukere.

HP Scanjet Enterprise 7000s2 og fire nye HP LaserJet-skrivere er blant nyhetene

« –  Vi har kombinert en rekke funksjoner og løsninger i vår innovative produktportefølje denne våren, slik at vi kan møte behovene fra både små og store virksomheter », sier Rune Vintervoll, produktsjef for laserskrivere i HP Norge.  HP LaserJet Pro 400 M401 er HPs nye webtilkoblede mono laserskriver. I tillegg lanseres HP LaserJet Pro 400 MFP M425 som HPs første webtilkoblede mono multifunksjonslaserskriver (MFP). Begge har avanserte webtilkoblingsfunksjoner som møter de stadig økende behovene til små- og mellomstore bedrifter. Skriverne støtter iPad- og iPhone-utskrift via Apple AirPrint, samt HP ePrint og Google CloudPrint som tillater brukere å skrive ut ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett, uavhengig av sted. I tillegg kan man styre skriveren direkte på den 3,5 tommer (8,89 centimeter) store berøringsskjermen.

Høy-ende skriveren HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575 og svart-hvitt skriveren HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 har begge fått en større 8 tommer (20,32 centimeter) fullfarge berøringsskjerm med HP Quick Sets som forenkler arbeidsprosesser. Modellene støtter preview scan på kontrollpanelet og gjør det dermed mulig å se over det innskannede dokumentet før sending/lagring, og eventuelt redigere, fjerne uønskede sider, rotere sider, eller legge til sider. HP FutureSmart 2 gjør at virksomheter kan forenkle firmwareoppdateringer og håndtere oppgaver for hele flåten sentralt med HP Web Jetadmin. Skriverne støtter også ePrint, Apple AirPrint og Google CloudPrint. HP Auto-On/Auto-Off-teknologi slår printeren av automatisk når den ikke er i bruk, noe som resulterer i redusert energiforbruk, uten å påvirke tid for første side ut.

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 har en kompakte desktop-design og er en skanner for profesjonelle brukere. HP Precision Feed og HP AccuPage-teknologi sikrer strømlinjeformet og effektiv ytelse, samtidig som man har mulighet til å skanne direkte til både Sharepoint og Cloud.

Nye Workflow-løsninger

For å forenkle arbeidsprosesser er HP Capture and Route en kostnadseffektiv måte å digitalisere informasjon på som gjør at brukere enkelt kan konvertere papirdokumenter til flere digitale formater, som for eksempel JPG, Word .doc og .docx, PDF, TIF og RTF, i tillegg til å automatisk sende/lagre dokumentet der det hører hjemme.

HP Jetdirect 2700w er en USB trådløs print server som gjør at du kan koble opp skriveren din til et trådløst nettverk uten behov for nettverkskabler.  

HP Web Jetadmin 10.3 sørger for bedre ytelse, arbeidsflyt og oversikt over skriverflåten. Denne styringsapplikasjonen er tilgjengelig uten ekstra kostnad og brukes for å installere, konfigurere, feilsøke og  administrere nettverks- og pc-styrte multifunksjonsmaskiner.

Sikkerhetene ivaretas langt enklere med HP Imaging and Printing Security Centre. HP Enterprise device support,forbedret rapportering, forbedret brukergrensesnitt og HP Instant-On Security er funksjoner som sikrer skriveren umiddelbart når de kobles på nettverket.