HP utvider bedriftsporteføljen

Pressemelding fra HP 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hewlett-Packard utvider bedriftsporteføljen Vårens PC-nyheter for bedrifter presentert i Shanghai.

HP utvider med 20 nye PC-modeller for bedriftsmarkedet.

- Vi utvider porteføljen med en rekke produktinnovasjoner. Blant annet HP Spectre Pro Ultrabook, EliteBook Folio 9470m og lettvekteren EliteBook 2170p, innehar ledende teknologi som gir bedrifter mange nye muligheter, forteller Verner Hølleland, leder for PC-divisjonen i Norge. På Shanghai Expo Center ble blant annet følgende bedriftsnyheter lansert: - Nye Ultrabook-modeller for bedrifter – blant annet HP EliteBook Folio 9470m, HPs første Ultrabook som er spesialtilpasset for bedrifter. Stilfull og enkel, med ledende sikkerhetsløsninger, funksjoner og verktøy.

- Den nye HP EliteBook p-serien med MIL-STD 810G-teknologi optimalisert i forhold til vibrasjoner, støv, høyde, temperatur og støt. Produktlinjen inneholder HPs minste og letteste bedriftsmodell, HP EliteBook 2170p.

- Tre nye serier med desktop-modeller: HP Compaq Pro 4300 Business Desktop, HP Compaq Pro 6300 og HP Compaq Elite 8300.

- Nye programvareløsninger, blant annet HP Premier Image som gir en enklere og raskere utrulling av større antall maskiner, samt HP BIOS Protection som gir virusbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner som oppfyller kravene fra National Institute of Standards and Technology (NIST). HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook er gjennomgående bygd for å klare de høye kravene til bedrifter og med fokus på lav vekt og design. 19mm tynn, 1,6kg og 14” skjerm gjør maskinen til et godt arbeidsverktøy, uavhengig av hvor man er eller om man er på reisefot. Maskinens bekvemme format kompromisser på ingen måte med sikkerhet og den innehar alle funksjonaliteter som enhver bedrift trenger, uavhengig av størrelse. Med tilbehør som blant annet en fullt utrustet dockingstasjon passer modellen alle type bedrifter. HP Spectre Pro Ultrabook har også blitt tilpasset for bedrifter. Maskinen er tilgjengelig med Windows 7 Professional og har en innebygd TPM-modul som gir høy grad av sikkerhet for alle typer informasjon som lagres på maskinens SSD-disk. 11,6” skjerm og en vekt på 1,31 kilo gjør HP EliteBook 2170p til HPs minste og letteste modell for bedrifter. Maskinen har en batteritid på over ni timer og møter alle krav bedrifter har, og er i tillegg kompatibel med de fleste vanlige dockingstasjoner fra HP slik at den både er lett å reise med og å bruke på kontoret.

Ekstra batteri – opp til 36 timers batteritid

HP EliteBook 8470p og 8570p er helt i verdensklasse med muligheten for ekstra batteri. På 8470p kan man få opp til 36 timer batteritid om man benytter seg av HP Ultra Extended Life Notebook Battery. Modellene har skjermer på henholdsvis 14” og 15,6” og har i tillegg en lydytelse utover det vanlige takket være SRS Premium Sound PRO som er standard for alle modeller i p-serien.  

Alle HPs nye modeller i EliteBook-serien har støtte for tredjegenerasjons IntelCore-prosessorer som gir optimal ytelse og lengre batterilevetid i forhold til tidligere generasjons prosessorer. HP ProBook b-serien er en serie bærbare maskiner som i stor utstrekning kan konfigureres etter brukerens egne ønsker. Modellene finnes med både 14” og 15” skjerm. Funksjoner som HP 3D DriveGuard beskytter harddisken og Intel vPro teknologi gir ytterligere muligheter for IT-avdelingen i håndteringen av maskinparken. 14” modellen i ProBook b-serien er også mulig å få med AMD-teknologi. HP ProBook s-serien tilbys med en skjermstørrelse på enten 13,3”, 15,6” eller 17”. 15,6” modellen også mulig å få med AMD-teknologi.

Nytt tilbehør

Blant nyhetene som er sluppet finnes også mye nytt tilbehør, blant annet dockingstasjonene HP Advanced Docking Stations og HP Docking Stations. Tilkoblinger for USB 2.0 og 3.0, utvidet lagringsplass og lademulighet, gir gode arbeidsvilkår for brukerne. En ny kolleksjon med ulike mus og tastatur er også lansert, både med og uten kablet tilkobling.

Stasjonære maskiner

HP Compaq Pro 4300 er en ”small-formfactor”-modell som krever minimalt med plass på skrivebordet. Modellen er utstyrt med siste generasjons prosessorer fra Intel. HP Compaq Pro 6300 har to alternative chassis og integrert Intel HD grafikk. Alle nye stasjonære modeller kan i tillegg utstyres med grafikk fra enten AMD eller NVIDIA. HP Compaq Elite 8300-serien er stasjonære toppmodeller som har det siste innen styring og sikkerhet. Disse modellene har også SRS Premium Sound for bedre lydopplevelse. Gjennom HP Elite Service Program kan man kjøpe utvidet supportmulighet på disse maskinene.

Tilgjengelighet

- HP EliteBook Folio 9470: Mid-oktober.

- HP Spectre Pro Ultrabook: Juli.

- HP EliteBook 2170p og 2570p: Juli.

- HP EliteBook 8470p og 8570p: Juni.

- HP ProBook 6470b, 6570b og 6475b: Juni.

- HP ProBook s-serien: Juni.

- HP Compaq Elite 8300 og HP Compaq Pro 6300: Juni.

- HP Compaq Pro 4300 SFF: Juli.

Powered by Labrador CMS