Samsung Ultra Touch 5-serien

Pressemelding fra amsung 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultra Touch 5-serien:

Touch eller tastatur med bærbar SMART PC

Styr med å dra fingeren over berøringsskjermen eller ved å trykke på tastaturet? Med Samsungs nye bærbare PC Ultra Touch i 5-serien bestemmer du selv. Nye Windows 8 gjør det enkelt å veksle mellom touchbasert underholdning og arbeid på den 13” store skjermen ogdette gjør også Ultra Touch kompatibel med Samsungs nye ATiV-konsept.

Den nye 5-serien Ultra Touch er ultratynn, veier nesten ingenting og er dermed lett å ta med seg, enten det er på kundemøte eller kafé. Med Fast Start-funksjonen våkner maskinen fra hvilemodus på to sekunder, og en batteritid på åtte timer gjør at du virkelig kan være på farten hele dagen uten å måtte tenke på strømkabel.

Den 13,3” store SuperBright-skjermen er 40 prosent lysere enn skjermen på en tradisjonell bærbar PC og derfor skånsom mot øynene. Det stilfulle chassiset i aluminium rammer inn en kraftfull Intel Core i5/i7-prosessor og 500 GB minne.

5-serien Ultra Touch kommer i butikk i november med en anbefalt utsalgspris på 8 500 kroner.